Handskuren Iberico (75%) de cebo de campo skinka (Jamón), grön etikett, DOP Guijuelo, Salamanca
307,98 kr
Ras


Ibérico 75%
Vikt


100g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Campo
(Fritt Bete)
Smak
Mjuk
MOGNANDE
15 - 36 Månader


Kvalitetsmärkt:
Grön


Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Guijuelo (Salamanca)


Vin/Drycker och Mat:


100g handskuren Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo skinka (jamón), grön etikett, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och Leon. Mognad under 24 till 36 månader.
Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.
Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.
Aljomar har fått djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.
100g handskuren Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo skinka (jamón), grön etikett, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och Leon. Mognad under 24 till 36 månader.
Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.
Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.
Aljomar har fått djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.
75 % Ibérico de cebo de campo fläskskinka, salt, socker, konserveringsmedel (E-252, E-250), antioxidanter (E-331iii, E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Jamones Aljomar, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.