Aljomar

Handskuren Iberico (75%) de cebo de campo skinka (Jamón), grön etikett, DOP Guijuelo, Salamanca

100g
Glutenfritt Bio Frigående

307,98 kr

3079.80 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

Ham Quality icon

Lär dig de grundläggande begreppen för att förstå de olika färgetiketterna, ursprungsbeteckningarna och kvalitetstyperna för Ibérico- och Serranoskinka (jamón) och framben skinka (paleta).

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Ras

iberico 75

Ibérico 75%

Vikt

100g

100g

KROPPSDEL

Jamón (back leg)

Jamón
(Bakben)

GRIS DIET

Cebo de Campo - free pasture feed

Cebo de Campo
(Fritt Bete)

Smak

Mjuk

MOGNANDE

15 - 36 Månader

Grön

Kvalitetsmärkt:

Grön


Guijuelo (Salamanca)

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Guijuelo (Salamanca)

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Tempranillo
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Starkvin: Sherry Fino
  • Lätt-medel Öl: Lageröl & Pilsner
  • Castille-Salamanca

    100g handskuren Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo skinka (jamón), grön etikett, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och Leon. Mognad under 24 till 36 månader.

    Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.

    Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.

    Aljomar har fått djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.

    100g handskuren Aljomar 75% Ibérico de cebo de campo skinka (jamón), grön etikett, DOP Guijuelo från staden Guijuelo (Salamanca), Kastilien och Leon. Mognad under 24 till 36 månader.

    Den handskurna knivskärningen av denna produkt ger den en förstklassig touch, smak och delikatess i skivorna som endast finns i en produkt som bereds av Aljomars expertmästare.

    Detta är den enda skinka som rekommenderas av den prisbelönta spanska kocken Martín Berasategui, vinnare av 12 Michelinstjärnor.

    Aljomar har fått djurskyddscertifikatet från Aenor. Detta certifikat garanterar djurens välbefinnande i hela vår produktionsprocess, från uppfödningen av den iberiska grisen på våra gårdar till processerna i vår fabrik, vilket garanterar användning av god praxis i hela livsmedelskedjan.

    75 % Ibérico de cebo de campo fläskskinka, salt, socker, konserveringsmedel (E-252, E-250), antioxidanter (E-331iii, E-301).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1579 Kj
    Energivärde (Kcal)
    377 Kcal
    Fett
    g
    Mättade fetter
    g
    Kolhydrater
    g
    Sockerarter
    g
    Proteiner
    g
    Salt
    g

    Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.

    När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.

    Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.

    Artikelnr: SK01000000095

    Producent: Jamones Aljomar, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Handskuren Iberico (75%) de cebo de campo skinka (Jamón), grön etikett, DOP Guijuelo, Salamanca”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *