Jamón Serrano (skinka), 100 % Duroc-far, från Aragonien, skivad
70,74 kr
Ras


Serrano
(Duroc Gris)
Vikt


150g
KROPPSDEL


Jamón
(Bakben)
GRIS DIET


Cebo de Campo
(Fritt Bete)
Smak
Välsmakande
MOGNANDE
Minst 12 Månader


Vin/Drycker och Mat:


150g Aire Sano Duroc Jamón Serrano (skinka), 100 % Duroc-far, från staden La Puebla de Valverde (Teruel), Aragonien, i vakuumförpackning. Modern är en blandning av Landrace och Largue White.
Aire Sanos 100 % Duroc-far skinka tillhör produktsortimentet Airesano Duroc, som är ett riktmärke när det gäller kvalitet och som torkas i sin saltpunkt. Tack vare sin genetik får Aire Sano ett skinkkött med stor intramuskulär infiltration som får en unik smak.
Lagringen sker under minst 12 månader. Hög proteinhalt.
150g Aire Sano Duroc Jamón Serrano (skinka), 100 % Duroc-far, från staden La Puebla de Valverde (Teruel), Aragonien, i vakuumförpackning. Modern är en blandning av Landrace och Largue White.
Aire Sanos 100 % Duroc-far skinka tillhör produktsortimentet Airesano Duroc, som är ett riktmärke när det gäller kvalitet och som torkas i sin saltpunkt. Tack vare sin genetik får Aire Sano ett skinkkött med stor intramuskulär infiltration som får en unik smak.
Lagringen sker under minst 12 månader. Hög proteinhalt.
Duroc-vinskinka, salt, socker, konserveringsmedel: (E-252) och antioxidant (E-301).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Tills det vakuumförseglade paketet öppnas rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet eftersom det kommer att bevaras längre vid konstant temperatur, men om du planerar att konsumera det inom kort kan du förvara det utanför kylskåpet utan problem.
När paketet har öppnats och delvis konsumerats rekommenderar vi att du förvarar det i kylskåpet, i en tupperware eller någon annan behållare utan direkt kontakt med luften, så att det inte blir övertorkat. Du kan också förvara den i den påse som du fick den i, ordentligt stängd för att undvika att den övertorkar.
Skinkan bör konsumeras i rumstemperatur, då den har ett glänsande utseende. Om den är för kall blir fettet ogenomskinligt.
Producent: Airesano Foods. S.L.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.