Montbrú

Sarró de Cabra Garrotxa artisan semi-cured goat´s cheese, piece

Approx. 1 kg
Glutenfritt

512,81 kr

474,93 kr / kg inkl. moms

Storlek:
Antal: Max 1

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Get

Vikt

1kg

1kg

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Mild

awards

UTMÄRKELSER:

  • 2019-2020: Super Gold
  • 2015-16: Gold
  • extra information

    YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Halvmjuk
  • Skorpa: Blommig
  • Mognad: Between 1 and 3 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Catalonia-Barcelona

    The most famous cheese of all made by Catalan cheese masters Montbrú. Super Gold Winner in the 2019-20 World Cheese Awards as the Best Natural Mould Rind Cheese in the World.

    A soft, buttery cheese with a citric spark that melts in the mouth, a spotless white colour. Its rind provides with moss and understorey notes. An indispensable cheese in any table.

    It is a must in any cheese and charcuterie board. It is the perfect addition to the bread with tomato, or a great appetizer matching with a fresh beer or a glass of wine.

    The most famous cheese of all made by Catalan cheese masters Montbrú. Super Gold Winner in the 2019-20 World Cheese Awards as the Best Natural Mould Rind Cheese in the World.

    A soft, buttery cheese with a citric spark that melts in the mouth, a spotless white colour. Its rind provides with moss and understorey notes. An indispensable cheese in any table.

    It is a must in any cheese and charcuterie board. It is the perfect addition to the bread with tomato, or a great appetizer matching with a fresh beer or a glass of wine.

    Pasteurized goat’s milk, salt, lactic starters, calcium chloride and rennet.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1767 Kj
    Energivärde (Kcal)
    427 Kcal
    Fett
    37 g
    Mättade fetter
    28 g
    Kolhydrater
    3,3 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    20 g
    Salt
    1,77 g
    Calcium
    0.64

    Ideally, keep refrigerated between 4º and 8º C.

    Cut from the centre outwards into slices no more than one centimetre thick. Eat at room temperature and store in the refrigerator covered with a damp cloth.

    Artikelnr: SK03000000176

    Producer: Formatgeries Montbrú, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Sarró de Cabra Garrotxa artisan semi-cured goat´s cheese, piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *