Bull Negre (black), from Catalonia, piece
80,88 kr
Typ:
Skickas normalt inom 24 timmar

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.
Typ
Peltruc / Bull
VARIETY
Black
Ras


Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt


250g
KROPPSDEL


Producent
Salgot


Vin/Drycker och Mat:


250 gr piece of Salgot´s bull negro (black) of Aiguafreda, Catalonia, in vacuum sealed packaging.
This black cooked sausage “Bull Negre” is a traditional, quality cooked sausage made from pork meat and blood with spices and stuffed in a natural hog middle casing.
In most Catalan towns this sausage is called Bull, in Girona is also called Paltruc.
An indispensable condiment for stews, such as peas, beans in the pan or Catalan broad beans. Added in small dices at the end of the dish, leaving it only over low heat, it will give a special taste in our meals. It could also be eaten as it is, accompanied with anchovies and sesame bread.
250 gr piece of Salgot´s bull negro (black) of Aiguafreda, Catalonia, in vacuum sealed packaging.
This black cooked sausage “Bull Negre” is a traditional, quality cooked sausage made from pork meat and blood with spices and stuffed in a natural hog middle casing.
In most Catalan towns this sausage is called Bull, in Girona is also called Paltruc.
An indispensable condiment for stews, such as peas, beans in the pan or Catalan broad beans. Added in small dices at the end of the dish, leaving it only over low heat, it will give a special taste in our meals. It could also be eaten as it is, accompanied with anchovies and sesame bread.
Pork meat (75%), pork fat, connective tissue, pork blood, salt, spices, flavour enhancer (monosodium glutamate), dextrose, acidity corrector (glucono delta lactone), stabilizers (sodium polyphosphate, glycerin, yeast extract, plant extract), antioxidant (sodium ascorbate), preservatives (potassium lactate and lactic acid).
Natural edible beef casing.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Ideally keep refrigerated between 0º and 5º C.
Natural edible beef casing.
For best taste, open 30 minutes before consumption. Once opened, consume fully within 5 days.
Producer: Embotits Salgot, S.A.
Bull Negre (black), from Catalonia, piece
80,88 kr
Typ:
Skickas normalt inom 24 timmar



Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.


Letar du efter något annat?
Berätta för oss vilken produkt från Spanien du saknar så skickar vi den till dig inom 7 dagar (vanligtvis).
Berätta för oss
Recensioner
Det finns inga recensioner än.