Salgot

Bull Negre (black), from Catalonia, piece

250 gr
Glutenfritt Laktosfritt

78,85 kr

303,52 kr / kg inkl. moms

Typ:
Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Peltruc / Bull

VARIETY

Black

Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)

Duroc & Blanco (Vitgris)

Vikt

250g

250g

KROPPSDEL

duck

Producent

Salgot

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Catalonia-Barcelona

    250 gr piece of Salgot´s bull negro (black) of Aiguafreda, Catalonia, in vacuum sealed packaging.

    This black cooked sausage “Bull Negre” is a traditional, quality cooked sausage made from pork meat and blood with spices and stuffed in a natural hog middle casing.

    In most Catalan towns this sausage is called Bull, in Girona is also called Paltruc.

    An indispensable condiment for stews, such as peas, beans in the pan or Catalan broad beans. Added in small dices at the end of the dish, leaving it only over low heat, it will give a special taste in our meals. It could also be eaten as it is, accompanied with anchovies and sesame bread.

    250 gr piece of Salgot´s bull negro (black) of Aiguafreda, Catalonia, in vacuum sealed packaging.

    This black cooked sausage “Bull Negre” is a traditional, quality cooked sausage made from pork meat and blood with spices and stuffed in a natural hog middle casing.

    In most Catalan towns this sausage is called Bull, in Girona is also called Paltruc.

    An indispensable condiment for stews, such as peas, beans in the pan or Catalan broad beans. Added in small dices at the end of the dish, leaving it only over low heat, it will give a special taste in our meals. It could also be eaten as it is, accompanied with anchovies and sesame bread.

    Pork meat (75%), pork fat, connective tissue, pork blood, salt, spices, flavour enhancer (monosodium glutamate), dextrose, acidity corrector (glucono delta lactone), stabilizers (sodium polyphosphate, glycerin, yeast extract, plant extract), antioxidant (sodium ascorbate), preservatives (potassium lactate and lactic acid).

    Natural edible beef casing.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1229 Kj
    Energivärde (Kcal)
    312 Kcal
    Fett
    24 g
    Mättade fetter
    8,7 g
    Kolhydrater
    2,7 g
    Sockerarter
    Less than 0,5 g
    Proteiner
    16 g
    Salt
    2,2 g

    Ideally keep refrigerated between 0º and 5º C.

    Natural edible beef casing.

    For best taste, open 30 minutes before consumption. Once opened, consume fully within 5 days.

    Artikelnr: SK02000000157

    Producer: Embotits Salgot, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Bull Negre (black), from Catalonia, piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *