Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Torrons Vicens Soft Green Pistachio Nougat (nougat / mjuk pistaschnougat), av kockarna Albert Adrià & José Andrés Vicens, etui
348,85 kr
Kategori
Turrón
(Nougat)
Typ
Soft green pistachio
Volym
300 gr
Produktion
Gourmet
Format
Plastlaminering
Producent
Vicens
300 g Torrons Vicens artisan Soft Green Pistachio Nougat (turrón / torró blando de pistacho), skapad av kockarna Albert Adrià & José Andrés Vicens, från staden Agramunt (Lleida), Katalonien, i ett fodral med vakuumförseglad förpackning.
Med Soft Pistachio nougat sätter Torrons Vicens återigen kreativitet och innovation till tjänst för två stora spanska kockar: Albert Adrià och José Andrés. De två kända kockarna har tidigare samarbetat med Torrons Vicens i produktionen av Cherry Times nougat.
Den stora klassiska mjuka mandelnougaten. Den mjuka pistagenougaten ger en konceptuell twist till den stora klassiska mjuka mandelnougaten med tillägg av den oefterhärmliga smaken av pistage, en uppskattad och läcker torkad frukt som ger oss en spektakulär intensiv grön färg. Som Albert Adrià citerar: "Den enda gränsen för fantasin under den kreativa processen är att behålla essensen av det som är tänkt att förvandlas."
En av de två skaparna av denna mjuka pistagenougat, kocken Albert Adrià , utsågs till världens bästa konditor 2015.
Torrons Vicens är ett familjeföretag med en lång tradition av nougat. Beläget i staden Agramunt (Lleida), som anses vara Turróns vagga och choklad a la Piedra, gör den traditionell nougat och andra specialiteter. Sedan 1775, generation efter generation, har Torrons Vicens tillverkat ett brett urval av nougat och specialiteter, med produkter av högsta kvalitet, enligt originalrecepten och formlerna från Nougat Masters of Agramunt.
300 g Torrons Vicens artisan Soft Green Pistachio Nougat (turrón / torró blando de pistacho), skapad av kockarna Albert Adrià & José Andrés Vicens, från staden Agramunt (Lleida), Katalonien, i ett fodral med vakuumförseglad förpackning.
Med Soft Pistachio nougat sätter Torrons Vicens återigen kreativitet och innovation till tjänst för två stora spanska kockar: Albert Adrià och José Andrés. De två kända kockarna har tidigare samarbetat med Torrons Vicens i produktionen av Cherry Times nougat.
Den stora klassiska mjuka mandelnougaten. Den mjuka pistagenougaten ger en konceptuell twist till den stora klassiska mjuka mandelnougaten med tillägg av den oefterhärmliga smaken av pistage, en uppskattad och läcker torkad frukt som ger oss en spektakulär intensiv grön färg. Som Albert Adrià citerar: "Den enda gränsen för fantasin under den kreativa processen är att behålla essensen av det som är tänkt att förvandlas."
En av de två skaparna av denna mjuka pistagenougat, kocken Albert Adrià , utsågs till världens bästa konditor 2015.
Torrons Vicens är ett familjeföretag med en lång tradition av nougat. Beläget i staden Agramunt (Lleida), som anses vara Turróns vagga och choklad a la Piedra, gör den traditionell nougat och andra specialiteter. Sedan 1775, generation efter generation, har Torrons Vicens tillverkat ett brett urval av nougat och specialiteter, med produkter av högsta kvalitet, enligt originalrecepten och formlerna från Nougat Masters of Agramunt.
Pistachnötter (67 %), glukos-fruktossirap, socker, honung, äggvita.
Allergener: nötter, mjölk.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval, torr plats.
Kontrollera i rumstemperatur.
Producent: Torrons Vicens, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.