Crema Catalana (katalansk crème brûlé) dessertmix, förbereder 14 portioner
29,67 kr
Kategori
Katalansk Grädde
Typ
Blandning för 14 portioner
Produktion
Stor Tillverkare
Volym
56g
Format

Plastlaminering
Producent
Carmencita

Carmencita Crema Catalana (katalansk crème brûlé), dessertblandning för 14 portioner, från staden Novelda, Alicante.
Innehåller 2 påsar, var och en räcker till 7 portioner Crema Catalana.
Med denna förpackning kan du göra en autentisk och traditionell katalansk dessert.
Carmencita Crema Catalana (katalansk crème brûlé), dessertblandning för 14 portioner, från staden Novelda, Alicante.
Innehåller 2 påsar, var och en räcker till 7 portioner Crema Catalana.
Med denna förpackning kan du göra en autentisk och traditionell katalansk dessert.
Majsstärkelse, arom, förtjockningsmedel (carrageenan), salt, färgämnen (curcumin och annatto) och stabiliseringsmedel (mononatriumfosfat).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
För att tillverka 7 cremas catalanas (1 påse):
1. Häll 700 ml mjölk i en kastrull. Tillsätt 1 påse crema catalana (28 gr), 4-5 matskedar socker (80 gr) och lös upp.
2. Värm på medelvärme under ständig omrörning tills det börjar koka.
3. Häll upp i behållare och låt svalna 1-3 timmar i kylskåp.
Tips: Innan du serverar crema catalana, strö över en matsked socker (20 gr) och använd en köksbrännare för att karamellisera sockret. Istället för socker kan du använda 5 gr Carmencita granulerat sackarin för att göra crema catalana. Tillsätt det i slutet av tillagningen och rör om ordentligt. Häll sedan upp blandningen i behållarna.
Producent: Carmencita (Jesús Navarro, S.A.)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.