Spansk potatisomelett med spenat, hemlagat recept, medelstorlek
81,75 kr
Kategori
Spansk potatisomelett
Typ
Med spenat
Produktion
Storproducent
Vikt
650g
Format


Atmosfär
skyddad
Producent
Palacios


Mat och Vin/Drycker:


Medelstor (650 gr) av Palacios spansk potatisomelett med spenat (Tortilla de patatas con espinacas), hemlagat recept, från staden Albelda de Iregua, La Rioja. I förpackning med skyddande atmosfär.
Medelstor (650 gr) av Palacios spansk potatisomelett med spenat (Tortilla de patatas con espinacas), hemlagat recept, från staden Albelda de Iregua, La Rioja. I förpackning med skyddande atmosfär.
Stekt potatis (47 %) (potatis och solrosolja), pastöriserad EGG (28 %), spenat (12 %), stekt lök (8,1 %) (lök, jungfruolja och salt), extra jungfruolja, salt, olivolja, stabiliseringsmedel (karragenan, johannesbrödgummi och xantangummi), konserveringsmedel (E-262ii), enzymer).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0º och 4º C. När produkten har öppnats ska den alltid förvaras i kylskåp och konsumeras inom 24 timmar.
Bruksanvisning: Tillredningsmetod: Värm alltid innan konsumtion.
- Mikrovågsugn: Utan att ta ut omeletten ur förpackningen, genomborra den övre plasten från sida till sida med mikrovågsugnen på högsta effekt. Saftig: Värm i 2 minuter. Mer grumlig: Värm i två och en halv minut. Låt omeletten vila i 1 minut på tallriken.
- Stekpanna: Ta ut omeletten ur formen, tillsätt en gnutta jungfruolivolja i stekpannan, med stekpannan på medelvärme. Saftig: Värm 1 minut på varje sida. Mer grumlig: Värm i 1 och en halv minut på varje sida.
Producent: Grupo Empresarial Palacios Alimentación, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.