Extra jungfruolivolja, sorten Picual, Gourmet – Premiumkvalitet, DOP Aceite Campo de Calatrava, flaska
156,23 kr
Kategori
Extra jungfruolivolja
Typ
Sorten Picual
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
500ml
Format

Glasflaska olivolja
Producent
OlivaPalacios

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
DO Aceite Campo de Calatrava

UTMÄRKELSER:
Bästa olivolja extra jungfruolja i Spanien 2019

UTMÄRKELSER:
Athena International Olive Oil competition: Athena Dubbel guld 2021

Mat och Vin/Drycker:

500ml flaska Palacio de Los Olivos Extra jungfruolja, Picual-sorten, Gourmet - Premiumkvalitet, DOP Aceite Campo de Calatrava. Kallpressad olja, Recolección Temprana (tidig skörd). Från staden Almagro, Ciudad Real, Kastilien-La Mancha.
Palacio de los Olivos som en referens inom den internationella olivoljesektorn. Nummer 1 på världsrankingen av EVOO (extra jungfruolivolja) i sorten Picual: Kampanjerna 2016-17, 2017-18, 2018-19 och 2019-20. Dessutom vinnare av "Alimentos de España Bästa extra jungfruolja Söt fruktig extra jungfruolja 2020 pris" från Spaniens ministerium för jordbruk, fiske och livsmedel.
Palacio de Los Olivos produceras med en mycket högkvalitativ kallpressad olivolja som är 100 % naturlig, fräsch, med hög belastning av naturliga näringsämnen och hög fruktintensitet. Extra jungfruolja är per definition den perfekta olivjuicen. Deras odlare skördar tidigt och använder försiktiga metoder för att leverera det bästa av vad naturen kan ge.
Denna läckra extra jungfruolja är en välbalanserad och intensiv kvalitetsolja för daglig användning! Den underlättar skapandet av distinkta rätter för professionella kockar, kockar och matälskare. Vår olja är idealisk för sallader, grillat kött, pasta eller en osttallrik och skapar minnesvärda minnen.
Olivolja är en viktig del av en hälsosam kost för hjärtat. Tack vare kallutvinning av oliver innehåller den höga halter av antioxidanter, hög koncentration av E-vitamin och fenoler, eftersom den är mindre bearbetad.
500ml flaska Palacio de Los Olivos Extra jungfruolja, Picual-sorten, Gourmet - Premiumkvalitet, DOP Aceite Campo de Calatrava. Kallpressad olja, Recolección Temprana (tidig skörd). Från staden Almagro, Ciudad Real, Kastilien-La Mancha.
Palacio de los Olivos som en referens inom den internationella olivoljesektorn. Nummer 1 på världsrankingen av EVOO (extra jungfruolivolja) i sorten Picual: Kampanjerna 2016-17, 2017-18, 2018-19 och 2019-20. Dessutom vinnare av "Alimentos de España Bästa extra jungfruolja Söt fruktig extra jungfruolja 2020 pris" från Spaniens ministerium för jordbruk, fiske och livsmedel.
Palacio de Los Olivos produceras med en mycket högkvalitativ kallpressad olivolja som är 100 % naturlig, fräsch, med hög belastning av naturliga näringsämnen och hög fruktintensitet. Extra jungfruolja är per definition den perfekta olivjuicen. Deras odlare skördar tidigt och använder försiktiga metoder för att leverera det bästa av vad naturen kan ge.
Denna läckra extra jungfruolja är en välbalanserad och intensiv kvalitetsolja för daglig användning! Den underlättar skapandet av distinkta rätter för professionella kockar, kockar och matälskare. Vår olja är idealisk för sallader, grillat kött, pasta eller en osttallrik och skapar minnesvärda minnen.
Olivolja är en viktig del av en hälsosam kost för hjärtat. Tack vare kallutvinning av oliver innehåller den höga halter av antioxidanter, hög koncentration av E-vitamin och fenoler, eftersom den är mindre bearbetad.
Extra virgin olivolja.
Förstklassig produkt, direkt från oliver. Extraheras endast med traditionella metoder.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval och mörk plats.
Producent: Olivapalacios, S.L.
Olivapalacios är ett familjeföretag dedikerat till produktion och tappning, i våra egna olivlundar och oljekvarn, av högkvalitativ extra virgin olivolja, 100 % Picual olivsort.
Los Palacios egendom har varit nedsänkt i en värld av jordbruk i mer än 30 år. Beläget i Campo de Calatrava, Almagro, Ciudad Real, ett område med olivoljaproduktion sedan urminnes tider, med en mark rik på näringsämnen och ett exceptionellt klimat för odling av olivträd, beslutade Olivapalacios att utöka sin gård och starta 2009 en ny projekt kring olivträdet: produktion av högkvalitativ extra jungfruolja (EVOO), eftersom det är en grundläggande och nyckelprodukt i den spanska gastronomiska kulturen och i Medelhavskosten, och på grund av den kontinuerliga tillväxten av trenden mot hälsosamt äta, så de fokuserar på att producera excellens och på så sätt differentiera oss, eftersom inte alla extra jungfruolivolja har samma organoleptiska egenskaper och näringsegenskaper.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.