Ortiz

Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, liten burk

95 gr (55 gr avrunnen)

188,46 kr

1 983,79 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 5

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Kategori

Sardeller

Typ

In Olive oil - Cantabrian Sea

Produktion

Storproducent

Vikt

95 gr (55 gr drained)

Format

Glasburk

Glasburk

Producent

Ortiz

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Tapas
  • Bread
  • Basque-Bizkaia

    95 gr (55 grdrained) Ortiz El Velero Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, mognat i staden Ondarroa, Biscay - Baskien. I glasburkförpackning.

    Ortiz-ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsnivå, filéas de för hand, en efter en, och packas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, packad i olivolja.

    Ortiz-ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där anses vara de bästa ansjovisarna i världen. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltbarriquer och pressas försiktigt. Mognad är grundläggande för den utmärkta kvaliteten på ansjovis, som ligger kvar på barriquerna i minst sex månader. Efterföljande filéering görs också för hand för att omedelbart placera den delikata ansjovisen i den bästa olivoljan. De ömtåliga filéerna smälter formellt i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz Ansjovis måste alltid slås in i olivolja för att garantera kvaliteten. Ortiz gör den perfekta ansjovisen till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.

    Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin läckra smak och mångsidighet, utan också för att de har egenskaper som gör dem unika: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rik på vitamin A, D, E och K, som hjälper till att stärka immunförsvaret.

    I det här fallet finns ansjovis i olivolja, rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga nivåer av kolesterol i blodet.

    95 gr (55 grdrained) Ortiz El Velero Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, mognat i staden Ondarroa, Biscay - Baskien. I glasburkförpackning.

    Ortiz-ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsnivå, filéas de för hand, en efter en, och packas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, packad i olivolja.

    Ortiz-ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där anses vara de bästa ansjovisarna i världen. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltbarriquer och pressas försiktigt. Mognad är grundläggande för den utmärkta kvaliteten på ansjovis, som ligger kvar på barriquerna i minst sex månader. Efterföljande filéering görs också för hand för att omedelbart placera den delikata ansjovisen i den bästa olivoljan. De ömtåliga filéerna smälter formellt i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz Ansjovis måste alltid slås in i olivolja för att garantera kvaliteten. Ortiz gör den perfekta ansjovisen till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.

    Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin läckra smak och mångsidighet, utan också för att de har egenskaper som gör dem unika: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rik på vitamin A, D, E och K, som hjälper till att stärka immunförsvaret.

    I det här fallet finns ansjovis i olivolja, rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga nivåer av kolesterol i blodet.

    Ansjovis (Engraulis encrasicholus), olivolja, salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    815 Kj
    Energivärde (Kcal)
    195 Kcal
    Fett
    10,1 g
    Mättade fetter
    1,6 g
    Kolhydrater
    0 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    26 g
    Salt
    12,7 g

    Förvaras i kylskåp mellan 5º och 15º C.

    När den öppnats, för att behålla sin fulla smak i upp till fem dagar, är det viktigt att förvara ansjovisen i kylen, helst täckt och nedsänkt i olivolja .

    Artikelnr: SK04000000109

    Producent: Conservas Ortiz, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.