Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, liten burk
188,46 kr
Kategori
Sardeller
Typ
In Olive oil - Cantabrian Sea
Produktion
Storproducent
Vikt
95 gr (55 gr drained)
Format
Glasburk
Producent
Ortiz
Mat och Vin/Drycker:
95 gr (55 grdrained) Ortiz El Velero Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, mognat i staden Ondarroa, Biscay - Baskien. I glasburkförpackning.
Ortiz-ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsnivå, filéas de för hand, en efter en, och packas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, packad i olivolja.
Ortiz-ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där anses vara de bästa ansjovisarna i världen. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltbarriquer och pressas försiktigt. Mognad är grundläggande för den utmärkta kvaliteten på ansjovis, som ligger kvar på barriquerna i minst sex månader. Efterföljande filéering görs också för hand för att omedelbart placera den delikata ansjovisen i den bästa olivoljan. De ömtåliga filéerna smälter formellt i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz Ansjovis måste alltid slås in i olivolja för att garantera kvaliteten. Ortiz gör den perfekta ansjovisen till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.
Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin läckra smak och mångsidighet, utan också för att de har egenskaper som gör dem unika: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rik på vitamin A, D, E och K, som hjälper till att stärka immunförsvaret.
I det här fallet finns ansjovis i olivolja, rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga nivåer av kolesterol i blodet.
95 gr (55 grdrained) Ortiz El Velero Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, mognat i staden Ondarroa, Biscay - Baskien. I glasburkförpackning.
Ortiz-ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsnivå, filéas de för hand, en efter en, och packas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, packad i olivolja.
Ortiz-ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där anses vara de bästa ansjovisarna i världen. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltbarriquer och pressas försiktigt. Mognad är grundläggande för den utmärkta kvaliteten på ansjovis, som ligger kvar på barriquerna i minst sex månader. Efterföljande filéering görs också för hand för att omedelbart placera den delikata ansjovisen i den bästa olivoljan. De ömtåliga filéerna smälter formellt i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz Ansjovis måste alltid slås in i olivolja för att garantera kvaliteten. Ortiz gör den perfekta ansjovisen till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.
Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin läckra smak och mångsidighet, utan också för att de har egenskaper som gör dem unika: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rik på vitamin A, D, E och K, som hjälper till att stärka immunförsvaret.
I det här fallet finns ansjovis i olivolja, rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga nivåer av kolesterol i blodet.
Ansjovis (Engraulis encrasicholus), olivolja, salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp mellan 5º och 15º C.
När den öppnats, för att behålla sin fulla smak i upp till fem dagar, är det viktigt att förvara ansjovisen i kylen, helst täckt och nedsänkt i olivolja .
Producent: Conservas Ortiz, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.