Ortiz

Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, liten burk

48g (29g avrunnen)

78,20 kr

1 629,17 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 10

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Kategori

Sardeller

Typ

I olivolja - Kantabriska havet

Produktion

Storproducent

Vikt

47,5g (29g avrunnen)

Format

Burk - liten

Burk - liten

Producent

Ortiz

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Tapas
  • Bröd
  • Basque-Bizkaia

    47,50g (29g avrunnen) av Ortiz El Velero ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, lagrade i staden Ondarroa, Biscaya - Baskien. I burkförpackning.

    Ortiz ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsgrad filéas de för hand, en efter en, och förpackas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, förpackad i olivolja.

    Ortiz ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där man anser att världens bästa ansjovis finns. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltfat och pressas försiktigt. Mognadslagringen är grundläggande för ansjovisens utmärkta kvalitet, som stannar i barrikerna i minst sex månader. Den efterföljande fileteringen sker också för hand för att omedelbart placera de känsliga ansjovisarna i den bästa olivoljan. De delikata filéerna smälter formligen i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz ansjovis måste alltid förpackas i olivolja för att garantera deras kvalitet. Ortiz gör de perfekta ansjovisarna till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.

    Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin utsökta smak och mångsidighet, utan också för att den har egenskaper som gör den unik: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rika på vitamin A, D, E och K, som bidrar till att stärka immunförsvaret.

    I det här fallet ligger ansjovis i olivolja, som är rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga kolesterolnivåer i blodet.

    47,50g (29g avrunnen) av Ortiz El Velero ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, lagrade i staden Ondarroa, Biscaya - Baskien. I burkförpackning.

    Ortiz ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsgrad filéas de för hand, en efter en, och förpackas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, förpackad i olivolja.

    Ortiz ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där man anser att världens bästa ansjovis finns. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltfat och pressas försiktigt. Mognadslagringen är grundläggande för ansjovisens utmärkta kvalitet, som stannar i barrikerna i minst sex månader. Den efterföljande fileteringen sker också för hand för att omedelbart placera de känsliga ansjovisarna i den bästa olivoljan. De delikata filéerna smälter formligen i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz ansjovis måste alltid förpackas i olivolja för att garantera deras kvalitet. Ortiz gör de perfekta ansjovisarna till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.

    Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin utsökta smak och mångsidighet, utan också för att den har egenskaper som gör den unik: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rika på vitamin A, D, E och K, som bidrar till att stärka immunförsvaret.

    I det här fallet ligger ansjovis i olivolja, som är rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga kolesterolnivåer i blodet.

    Ansjovis (Engraulis encrasicholus), olivolja, salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    723 Kj
    Energivärde (Kcal)
    173 Kcal
    Fett
    7,8 g
    Mättade fetter
    1,2 g
    Kolhydrater
    0 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    25,7 g
    Salt
    12 g

    Förvaras svalt mellan 5º och 12°C.

    För att behålla den fulla smaken i upp till fem dagar efter öppnandet är det viktigt att förvara ansjoviserna i kylskåpet, helst täckta och nedlagda i olivolja.

    Artikelnr: SK04000000108

    Producent: Conservas Ortiz, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, liten burk”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *