Ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, liten burk
78,20 kr
Kategori
Sardeller
Typ
I olivolja - Kantabriska havet
Produktion
Storproducent
Vikt
47,5g (29g avrunnen)
Format


Burk - liten
Producent
Ortiz


Mat och Vin/Drycker:


47,50g (29g avrunnen) av Ortiz El Velero ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, lagrade i staden Ondarroa, Biscaya - Baskien. I burkförpackning.
Ortiz ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsgrad filéas de för hand, en efter en, och förpackas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, förpackad i olivolja.
Ortiz ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där man anser att världens bästa ansjovis finns. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltfat och pressas försiktigt. Mognadslagringen är grundläggande för ansjovisens utmärkta kvalitet, som stannar i barrikerna i minst sex månader. Den efterföljande fileteringen sker också för hand för att omedelbart placera de känsliga ansjovisarna i den bästa olivoljan. De delikata filéerna smälter formligen i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz ansjovis måste alltid förpackas i olivolja för att garantera deras kvalitet. Ortiz gör de perfekta ansjovisarna till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.
Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin utsökta smak och mångsidighet, utan också för att den har egenskaper som gör den unik: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rika på vitamin A, D, E och K, som bidrar till att stärka immunförsvaret.
I det här fallet ligger ansjovis i olivolja, som är rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga kolesterolnivåer i blodet.
47,50g (29g avrunnen) av Ortiz El Velero ansjovisfiléer i olivolja, från Kantabriska havet, lagrade i staden Ondarroa, Biscaya - Baskien. I burkförpackning.
Ortiz ansjovis mognar i minst 6 månader. När de har nått önskad mognadsgrad filéas de för hand, en efter en, och förpackas i olivolja. Med en köttig och fast konsistens, förpackad i olivolja.
Ortiz ansjovis kommer från Kantabriska havet i norra Spanien, där man anser att världens bästa ansjovis finns. De fångas på traditionellt sätt i Ortiz, frigörs från huvudet för hand för att mogna i saltfat och pressas försiktigt. Mognadslagringen är grundläggande för ansjovisens utmärkta kvalitet, som stannar i barrikerna i minst sex månader. Den efterföljande fileteringen sker också för hand för att omedelbart placera de känsliga ansjovisarna i den bästa olivoljan. De delikata filéerna smälter formligen i munnen, du kommer att bli förvånad! Ortiz ansjovis måste alltid förpackas i olivolja för att garantera deras kvalitet. Ortiz gör de perfekta ansjovisarna till din tapastallrik. Ansjovis kan också användas i otaliga rätter, prova dem.
Ansjovis intar en hedersplats i köket, inte bara för sin utsökta smak och mångsidighet, utan också för att den har egenskaper som gör den unik: Källa till proteiner med högt biologiskt värde. Högt innehåll av OMEGA 3-fettsyror, som vår kropp inte genererar på egen hand. Rika på vitamin A, D, E och K, som bidrar till att stärka immunförsvaret.
I det här fallet ligger ansjovis i olivolja, som är rik på oljesyra, som hjälper till att reglera skadliga kolesterolnivåer i blodet.
Ansjovis (Engraulis encrasicholus), olivolja, salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras svalt mellan 5º och 12°C.
För att behålla den fulla smaken i upp till fem dagar efter öppnandet är det viktigt att förvara ansjoviserna i kylskåpet, helst täckta och nedlagda i olivolja.
Producent: Conservas Ortiz, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.