Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Premium Dinamita ris (arroz Dinamita), special för paella, från Valencia, påse
107,85 kr
Kategori
Ris
Typ
Dinamita
Produktion
Gourmet
Vikt
1 kg
Format
Väska baljväxter
Producent
Molino Roca
Mat och Vin/Drycker:
1 kg tygpåse med Premium Molino Roca Dinamita-ris (Arroz Dinamita), special för paella, från staden Quart de Poblet, Valencia.
Spanska Michelin-kockars favoritris för att tillaga Paella. Tidigare var känd som "Bombita", eftersom har vissa likheter med spanska Bomba ris. Har en explosiv (dynamit) smak.
Dinamita paellaris är runt och pärlaktigt, tätt men absorberande, med en idealisk konsistens, så det behåller sin form samtidigt som det absorberar alla smaker från paellan. Den är mycket polerad för att ta bort orenheter och har en hög amyloshalt som håller riskornen åtskilda under tillagningsprocessen. Ingen vill ha en mjuk paella.
Sedan 1903 har fem generationer av familjen Torres av Molino Roca fulländat valet av ris och malningsprocessen. Deras partners är en liten grupp bönder från Valencia och Ebrodeltat som levererar det bästa riset i årtionden. Bruket ligger i Segorbe, en bergsby i utkanten av Valencia med ett väldigt torrt och svalt klimat, så fuktigheten skadar inte riset. Riset är noggrant polerat och tappar 50 % av sin vikt i processen, vilket lämnar perfekt runda korn.
Eduardo Torres, femte generationens ägare, reser till restauranger över hela Spanien och besöker toppkockarna för att demonstrera kvaliteten på detta speciella ris. En häpnadsväckande lista över spanska kockar med Michelinstjärnor använder Dinamita-ris i sina kök, inklusive Rodrigo de la Calle (El Invernadero), Borja Susilla (Tula), Cristóbal Muñoz (Ambivium) samt Dani García.
1 kg tygpåse med Premium Molino Roca Dinamita-ris (Arroz Dinamita), special för paella, från staden Quart de Poblet, Valencia.
Spanska Michelin-kockars favoritris för att tillaga Paella. Tidigare var känd som "Bombita", eftersom har vissa likheter med spanska Bomba ris. Har en explosiv (dynamit) smak.
Dinamita paellaris är runt och pärlaktigt, tätt men absorberande, med en idealisk konsistens, så det behåller sin form samtidigt som det absorberar alla smaker från paellan. Den är mycket polerad för att ta bort orenheter och har en hög amyloshalt som håller riskornen åtskilda under tillagningsprocessen. Ingen vill ha en mjuk paella.
Sedan 1903 har fem generationer av familjen Torres av Molino Roca fulländat valet av ris och malningsprocessen. Deras partners är en liten grupp bönder från Valencia och Ebrodeltat som levererar det bästa riset i årtionden. Bruket ligger i Segorbe, en bergsby i utkanten av Valencia med ett väldigt torrt och svalt klimat, så fuktigheten skadar inte riset. Riset är noggrant polerat och tappar 50 % av sin vikt i processen, vilket lämnar perfekt runda korn.
Eduardo Torres, femte generationens ägare, reser till restauranger över hela Spanien och besöker toppkockarna för att demonstrera kvaliteten på detta speciella ris. En häpnadsväckande lista över spanska kockar med Michelinstjärnor använder Dinamita-ris i sina kök, inklusive Rodrigo de la Calle (El Invernadero), Borja Susilla (Tula), Cristóbal Muñoz (Ambivium) samt Dani García.
Ris
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara den oöppnade påsen på en sval, torr plats.
När den är tillagad, överför den till en lufttät matförvaringsbehållare och kyl. Använd inom 2 till 3 dagar.
Producent: Molino Roca
Recensioner
Det finns inga recensioner än.