Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Gourmet Gran Reserva Dinamita ris (arroz Dinamita), special för paella, från Valencia, påse
156,05 kr
Kategori
Ris
Typ
Gran Reserva Dinamita
Produktion
Gourmet
Vikt
1 kg
Format
Väska baljväxter
Producent
Molino Roca
Mat och Vin/Drycker:
1 kg tygpåse med Gourmet Molino Roca Gran Reserva Dinamita-ris (Arroz Dinamita / Bombita), special för paella, från staden Quart de Poblet, Valencia.
Juvelen i Molino Rocas krona, företagets bäst bevarade hemlighet. Dinamita är ett eget varumärke, inte en variant av ris. Småkornig och klibbig, med stor absorptionsförmåga, idealisk för paella för att få kategorin en fantastisk restaurang, med en bra bas, nästan ingen annan ingrediens behövs. Idealisk för torra ris (arroces secos). Det erhålls från urvalet av de bästa skördarna. Gourmetris för de bästa köken.
Molino Roca bombita torkas i 18 månader och skalas på plats, vilket ger fräschör till spannmålen och gör att de kan uppnå en högre stärkelsehalt och bättre kontroll över rörligheten vid matlagning .
Perfekt för risrätter med fisk på grund av dess stora absorption av smak.
Sedan 1903 har fem generationer av Torres-familjen av Molino Roca fulländat valet av ris och malningsprocessen. Deras partners är en liten grupp bönder från Valencia och Ebrodeltat som levererar det bästa riset i årtionden. Bruket ligger i Segorbe, en bergsby i utkanten av Valencia med ett väldigt torrt och svalt klimat, så fuktigheten skadar inte riset. Riset är noggrant polerat och tappar 50 % av sin vikt under processen och lämnar perfekt runda korn.
Eduardo Torres, femte generationens ägare, reser till restauranger över hela Spanien och besöker toppkockar för att visa kvaliteten på detta speciella ris. En häpnadsväckande lista över spanska kockar med Michelinstjärnor använder Dinamita-ris i sina kök, inklusive Rodrigo de la Calle (El Invernadero), Borja Susilla (Tula), Cristóbal Muñoz (Ambivium) samt Dani García.
1 kg tygpåse med Gourmet Molino Roca Gran Reserva Dinamita-ris (Arroz Dinamita / Bombita), special för paella, från staden Quart de Poblet, Valencia.
Juvelen i Molino Rocas krona, företagets bäst bevarade hemlighet. Dinamita är ett eget varumärke, inte en variant av ris. Småkornig och klibbig, med stor absorptionsförmåga, idealisk för paella för att få kategorin en fantastisk restaurang, med en bra bas, nästan ingen annan ingrediens behövs. Idealisk för torra ris (arroces secos). Det erhålls från urvalet av de bästa skördarna. Gourmetris för de bästa köken.
Molino Roca bombita torkas i 18 månader och skalas på plats, vilket ger fräschör till spannmålen och gör att de kan uppnå en högre stärkelsehalt och bättre kontroll över rörligheten vid matlagning .
Perfekt för risrätter med fisk på grund av dess stora absorption av smak.
Sedan 1903 har fem generationer av Torres-familjen av Molino Roca fulländat valet av ris och malningsprocessen. Deras partners är en liten grupp bönder från Valencia och Ebrodeltat som levererar det bästa riset i årtionden. Bruket ligger i Segorbe, en bergsby i utkanten av Valencia med ett väldigt torrt och svalt klimat, så fuktigheten skadar inte riset. Riset är noggrant polerat och tappar 50 % av sin vikt under processen och lämnar perfekt runda korn.
Eduardo Torres, femte generationens ägare, reser till restauranger över hela Spanien och besöker toppkockar för att visa kvaliteten på detta speciella ris. En häpnadsväckande lista över spanska kockar med Michelinstjärnor använder Dinamita-ris i sina kök, inklusive Rodrigo de la Calle (El Invernadero), Borja Susilla (Tula), Cristóbal Muñoz (Ambivium) samt Dani García.
Ris
Förvara den oöppnade påsen på en sval, torr plats.
När den är tillagad, överför den till en lufttät matförvaringsbehållare och kyl. Använd inom 2 till 3 dagar.
Producent: Molino Roca
Recensioner
Det finns inga recensioner än.