Baconlindade dadlar (dátiles con bacon), från Katalonien, 12 enheter uppdelade i 2-pack
63,26 kr
Kategori
Baconlindade dadlar
Typ
Traditionella Rätter
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
150g
Format


Atmosfär
skyddad
Producent
La Selva


Mat och Vin/Drycker:


12 enheter uppdelade i 2 förpackningar om 75g vardera (totalt 150g) av La Selvas baconlindade dadlar (dátiles con con bacon), från staden Campllong (Girona), Katalonien, i atmosfärsskyddad förpackning.
Passar utmärkt som tapas eller förrätt, med en tydlig kontrast mellan sött och salt. Kombinationen av de små Noir-dadlarna och La Selva Bacon, som torkas utan brådska för att den ska kunna utveckla sin fulla doft. Klar att steka.
12 enheter uppdelade i 2 förpackningar om 75g vardera (totalt 150g) av La Selvas baconlindade dadlar (dátiles con con bacon), från staden Campllong (Girona), Katalonien, i atmosfärsskyddad förpackning.
Passar utmärkt som tapas eller förrätt, med en tydlig kontrast mellan sött och salt. Kombinationen av de små Noir-dadlarna och La Selva Bacon, som torkas utan brådska för att den ska kunna utveckla sin fulla doft. Klar att steka.
Bacon (56 %): Svinbacon, salt, socker, konserveringsmedel (E262, E250), kryddextrakt, kryddor, kryddor, antioxidant (E301). Rökt med bokved.
Dadel (44 %): Torkad dadel.
Kan innehålla spår av soja och mjölkderivat.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0 och 5 °C.
Koka till före konsumtion. Stek dem i lite men mycket het olja eller bryn dem i ugnen vid 250º C.
Producent: Joaquim Albertí, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.