Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
J. Sendra rundris (arroz redondo), DOP Valencia, special för paella, påse
67,51 kr
Kategori
Ris
Typ
J. Sendra Round (redondo)
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
1 kg
Format
Väska baljväxter
Producent
La Perla (J. Sendra)
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Arroz de Valencia
Mat och Vin/Drycker:
1 kg tygpåse med La Perla J. Sendra Runt ris (arroz redondo), DOP Valencia, special för paella, från Valencia.
Sorten J. Sendra är ett symboliskt rundkornigt ris som odlas i naturparken Albufera de València. Klassad som "Sénia-typ", dess sammansättning garanterar den krämiga konsistensen av spannmålen efter tillagning och fullständig absorption av smakerna.
Det är ett delikat och välsmakande ris, så det rekommenderas att inte överstiga 18 minuter av tillagningstid för att få en perfekt finish och njuta av denna sort i all sin prakt. Dess bräcklighet reserverar det för masterrecept där allt är under kontroll, som i vårt fall, rekommenderat för Paella Valenciana och andra recept med heterogena smaknyanser.
Arroz la Perlas historia av kärlek och passion för ris ledde dem att återvinna Senia-fröet och bli de enda producenterna av detta ris. Alltid under beskydd av DO Arrós de Valéncia, en historisk kvarn som producerar denna juvel av valencianskt ris.
La Perla erbjuder endast ris med ursprungsbeteckningen "Arroz de Valencia", som förutom att intyga kvaliteten och risets ursprung är det bara de bästa bönderna och kvarnarna som klarar av dess strikta kvalitetskontroller.
Detta är ett medelstort korn på 5,2 mm, som fördubblas i storlek när det tillagas. Pärlton.
Det är det mest använda riset för att laga valenciansk paella och alla typer av valencianska risrätter. Många människor anser att detta ris är den autentiska ingrediensen för paella eftersom det absorberar alla nyanser, och till och med skiljer en paella som tillagas över en vedeld.
1 kg tygpåse med La Perla J. Sendra Runt ris (arroz redondo), DOP Valencia, special för paella, från Valencia.
Sorten J. Sendra är ett symboliskt rundkornigt ris som odlas i naturparken Albufera de València. Klassad som "Sénia-typ", dess sammansättning garanterar den krämiga konsistensen av spannmålen efter tillagning och fullständig absorption av smakerna.
Det är ett delikat och välsmakande ris, så det rekommenderas att inte överstiga 18 minuter av tillagningstid för att få en perfekt finish och njuta av denna sort i all sin prakt. Dess bräcklighet reserverar det för masterrecept där allt är under kontroll, som i vårt fall, rekommenderat för Paella Valenciana och andra recept med heterogena smaknyanser.
Arroz la Perlas historia av kärlek och passion för ris ledde dem att återvinna Senia-fröet och bli de enda producenterna av detta ris. Alltid under beskydd av DO Arrós de Valéncia, en historisk kvarn som producerar denna juvel av valencianskt ris.
La Perla erbjuder endast ris med ursprungsbeteckningen "Arroz de Valencia", som förutom att intyga kvaliteten och risets ursprung är det bara de bästa bönderna och kvarnarna som klarar av dess strikta kvalitetskontroller.
Detta är ett medelstort korn på 5,2 mm, som fördubblas i storlek när det tillagas. Pärlton.
Det är det mest använda riset för att laga valenciansk paella och alla typer av valencianska risrätter. Många människor anser att detta ris är den autentiska ingrediensen för paella eftersom det absorberar alla nyanser, och till och med skiljer en paella som tillagas över en vedeld.
Ris
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara den oöppnade påsen på en sval, torr plats.
Det är viktigt att inte överskrida 18 minuters tillagningstid för att njuta av alla dessa egenskaper, och den kan användas i typiska valencianska risrätter , såväl som i andra recept som allmänheten kan önska.
Producent: Teodoro Alepuz e Hijos, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.