Extra jungfruolja med vitlökssmak (al ajo), från Andalusien, flaska
53,19 kr
Kategori
Extra jungfruolivolja
Typ
Med vitlökssmak
Produktion
Storproducent
Vikt
250ml
Format

Glasflaska olivolja
Producent
La Española

Mat och Vin/Drycker:

250ml flaska La Española Garlic flavoured extra virgin olive oil (al ajo), tillverkad av oliver av olika sorter, från staden Vilches (Jaén), Andalusien.
Extra jungfruolivolja smaksatt med vitlök är idealisk som ersättning för det traditionella vitlöksbrödet till frukost. Den kan också användas vid beredning av såser, för att marinera kött, i dressingar, svamp, baljväxter eller rå till fisk.
En kvartslitersflaska i en elegant och praktisk glasbehållare, mycket lämplig för gåvor tillsammans med resten av La Española-essenserna. Med alla hälsofördelar som extra jungfruolivolja och vitlök har: förbättra blodcirkulationen, hjälpa till att kontrollera kolesterol eller sänka blodtrycket med denna smaksatta olja, är den idealisk för gåvor.
250ml flaska La Española Garlic flavoured extra virgin olive oil (al ajo), tillverkad av oliver av olika sorter, från staden Vilches (Jaén), Andalusien.
Extra jungfruolivolja smaksatt med vitlök är idealisk som ersättning för det traditionella vitlöksbrödet till frukost. Den kan också användas vid beredning av såser, för att marinera kött, i dressingar, svamp, baljväxter eller rå till fisk.
En kvartslitersflaska i en elegant och praktisk glasbehållare, mycket lämplig för gåvor tillsammans med resten av La Española-essenserna. Med alla hälsofördelar som extra jungfruolivolja och vitlök har: förbättra blodcirkulationen, hjälpa till att kontrollera kolesterol eller sänka blodtrycket med denna smaksatta olja, är den idealisk för gåvor.
Extra jungfruolja och naturlig vitlöksarom.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval, torr plats, borta från överdrivet ljus.
Producent: Acesur Grupo (Aceites Del Sur-coosur, S.A.)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.