Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Aperitifsmak potatischips med vinäger och paprika (patatas fritas), påse
71,70 kr
Kategori
Potatischips
Typ
Aperitifsmak med vinäger och paprika
Produktion
Gourmet
Vikt
140 g
Format
Plastpåse chips
Producent
La Cala Albert Adrià
140 gr La Cala Albert Adrià Aperitif (sabor aperitivo) smaksätt potatischips med vinäger och paprika (patatas fritas), från staden Bullas, Murcia.
La Cala Albert Adrià hemgjorda potatischips är gjorda av potatis som har har valts ut, skurits och tillagas i en stekpanna på traditionellt sätt, för att uppnå en krispig konsistens och en oöverträffad smak. Det speciella snittet (på grund av sin tjocklek) gör dem till en idealisk bas för krämer, dressingar och konserver som musslor och ansjovis.
Dessa potatischips är en hyllning till den katalanska aperitif, till vermouthen av en livstid, men med kreativiteten och personliga uppfinningsrikedomen hos en av ikonerna inom spansk gastronomi, Albert Adrià.
I potatischipsen torkar La Cala hjärtmusslan och potatisdressingen och omvandlar den helt naturliga aromen (nyckeln till gör den så speciell och i munnen skapar den den där olika smaken). Sedan tillämpar La Cala denna teknik, i en speciell maskin som är lämplig för detta ändamål, och sedan skickar de sin arom (tillverkad med paprika från La Vera med ursprungsbeteckningen DOP och exklusivt för La Cala med 92 % renhet).
När den väl kommer till deras fabrik fäster deras hantverkare den på potatisen med rätt andel, så att den blir lagom fin och med rätt snitt.
De kallar den "Pata-tapa" ( Potatis-tapa), med deras exklusiva snitt för La Cala, den motstår perfekt alla produkter på toppen; som en mussla med sin marinad eller grädde eller sås, eftersom den inte mjuknar. Skapad uttryckligen för tapas...
140 gr La Cala Albert Adrià Aperitif (sabor aperitivo) smaksätt potatischips med vinäger och paprika (patatas fritas), från staden Bullas, Murcia.
La Cala Albert Adrià hemgjorda potatischips är gjorda av potatis som har har valts ut, skurits och tillagas i en stekpanna på traditionellt sätt, för att uppnå en krispig konsistens och en oöverträffad smak. Det speciella snittet (på grund av sin tjocklek) gör dem till en idealisk bas för krämer, dressingar och konserver som musslor och ansjovis.
Dessa potatischips är en hyllning till den katalanska aperitif, till vermouthen av en livstid, men med kreativiteten och personliga uppfinningsrikedomen hos en av ikonerna inom spansk gastronomi, Albert Adrià.
I potatischipsen torkar La Cala hjärtmusslan och potatisdressingen och omvandlar den helt naturliga aromen (nyckeln till gör den så speciell och i munnen skapar den den där olika smaken). Sedan tillämpar La Cala denna teknik, i en speciell maskin som är lämplig för detta ändamål, och sedan skickar de sin arom (tillverkad med paprika från La Vera med ursprungsbeteckningen DOP och exklusivt för La Cala med 92 % renhet).
När den väl kommer till deras fabrik fäster deras hantverkare den på potatisen med rätt andel, så att den blir lagom fin och med rätt snitt.
De kallar den "Pata-tapa" ( Potatis-tapa), med deras exklusiva snitt för La Cala, den motstår perfekt alla produkter på toppen; som en mussla med sin marinad eller grädde eller sås, eftersom den inte mjuknar. Skapad uttryckligen för tapas...
Potatis, solrosolja, olivolja och snacksarom (natriumsyraacetat (natriumdiacetat) (E262ii), arom, kryddor (rökt paprika, paprika, cayennepeppar, svartpeppar, knäckt svartpeppar), salt, smakförstärkare (mononatrium). glutamat (E621), dinatrium 5'-ribonukleotider (E635)), socker).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval och torr plats, borta från direkt ljus.
När påsen har öppnats, stäng påsen och konsumera inom 3 dagar.
Producent: Rubio Snacks, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.