Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk
82,66 kr
Kategori
Sardeller
Typ
In Olive oil - Mediterranean Sea
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
47,5 g (29 g drained)
Format
![Burk - liten](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Can-Small.png)
Burk - liten
Producent
Ortiz
![Food Pairing Suggestions](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/drinks-pairing-sweets.png)
Mat och Vin/Drycker:
![Catalonia-Girona](https://cdn.spanskklubben.se/wp-content/themes/rasa_store/img/Catalonia-Girona.png)
El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksproduktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 gr netto (29 gr dränerad).
L'Escala-ansjovis är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2500 år av historia, sticker de ut för sin mjuka konsistens och milda smak.
Dessa ansjovis produceras i stil av fiskebyn L'Escala, i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en förfäderlig tradition i denna by som har lyckats bibehålla alla organoleptiska egenskaper hos ansjovisen, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.
Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognade på fat i 6 månader och filéades för hand med en kniv, täckt av olivolja som gör dem mjuka.
El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksproduktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 gr netto (29 gr dränerad).
L'Escala-ansjovis är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2500 år av historia, sticker de ut för sin mjuka konsistens och milda smak.
Dessa ansjovis produceras i stil av fiskebyn L'Escala, i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en förfäderlig tradition i denna by som har lyckats bibehålla alla organoleptiska egenskaper hos ansjovisen, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.
Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognade på fat i 6 månader och filéades för hand med en kniv, täckt av olivolja som gör dem mjuka.
Ansjovis, olivolja, salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras på en sval plats, helst mellan 5º och 15º C.
Väl öppnad, för att behålla sin fulla smak i upp till fem dagar, är det viktigt att förvara ansjovisen i kylen, helst täckt och nedsänkt i olivolja.
Producent: Conservas Ortiz, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.