Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk
76,83 kr
Kategori
Sardeller
Typ
I Olivolja - Medelhavet
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
47,5g (29g avrunnen)
Format


Burk - liten
Producent
Ortiz


Mat och Vin/Drycker:


El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L´Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 g netto (29 g urlakad).
Ansjovis från L'Escala är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2 500 års historia, utmärker de sig för sin mjuka konsistens och milda smak.
Dessa ansjovisar produceras på samma sätt som i fiskebyn L'Escala i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en urgammal tradition i byn som har lyckats bevara ansjovisens alla organoleptiska egenskaper, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.
Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognat på fat i 6 månader och fileats för hand med kniv, täckt i olivolja som gör dem mjuka.
El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L´Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 g netto (29 g urlakad).
Ansjovis från L'Escala är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2 500 års historia, utmärker de sig för sin mjuka konsistens och milda smak.
Dessa ansjovisar produceras på samma sätt som i fiskebyn L'Escala i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en urgammal tradition i byn som har lyckats bevara ansjovisens alla organoleptiska egenskaper, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.
Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognat på fat i 6 månader och fileats för hand med kniv, täckt i olivolja som gör dem mjuka.
Ansjovis, olivolja, salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras svalt, helst mellan 5 och 15 °C.
För att behålla hela smaken i upp till fem dagar efter öppnandet är det viktigt att förvara ansjoviserna i kylskåpet, helst täckta och nedsänkta i olivolja.
Producent: Conservas Ortiz, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.