El Pescador de L´Escala

Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk

47,5 g (29 g avrunnen)

82,66 kr

1 722,08 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Kategori

Sardeller

Typ

In Olive oil - Mediterranean Sea

Produktion

Hantverkare & liten producent

Vikt

47,5 g (29 g drained)

Format

Burk - liten

Burk - liten

Producent

Ortiz

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Tapas
  • Bread
  • Catalonia-Girona

    El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksproduktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 gr netto (29 gr dränerad).

    L'Escala-ansjovis är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2500 år av historia, sticker de ut för sin mjuka konsistens och milda smak.

    Dessa ansjovis produceras i stil av fiskebyn L'Escala, i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en förfäderlig tradition i denna by som har lyckats bibehålla alla organoleptiska egenskaper hos ansjovisen, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.

    Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognade på fat i 6 månader och filéades för hand med en kniv, täckt av olivolja som gör dem mjuka.

    El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksproduktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien, liten burk 47,5 gr netto (29 gr dränerad).

    L'Escala-ansjovis är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2500 år av historia, sticker de ut för sin mjuka konsistens och milda smak.

    Dessa ansjovis produceras i stil av fiskebyn L'Escala, i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en förfäderlig tradition i denna by som har lyckats bibehålla alla organoleptiska egenskaper hos ansjovisen, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.

    Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognade på fat i 6 månader och filéades för hand med en kniv, täckt av olivolja som gör dem mjuka.

    Ansjovis, olivolja, salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    728 Kj
    Energivärde (Kcal)
    174 Kcal
    Fett
    7,8 g
    Mättade fetter
    1,2 g
    Kolhydrater
    1,9 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    26 g
    Salt
    14,9 g

    Förvaras på en sval plats, helst mellan 5º och 15º C.

    Väl öppnad, för att behålla sin fulla smak i upp till fem dagar, är det viktigt att förvara ansjovisen i kylen, helst täckt och nedsänkt i olivolja.

    Artikelnr: SK04000000110

    Producent: Conservas Ortiz, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.