El Pescador de L´Escala

Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk

48g (29g avrunnen)

74,90 kr

1 560,42 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Kategori

Sardeller

Typ

I Olivolja - Medelhavet

Produktion

Hantverkare & liten producent

Vikt

47,5g (29g avrunnen)

Format

Burk - liten

Burk - liten

Producent

Ortiz

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Tapas
  • Bröd
  • Catalonia-Girona

    El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L´Escala (Girona), Katalonien, liten burk 48 gr netto (29 gr urlakad).

    Ansjovis från L'Escala är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2 500 års historia, utmärker de sig för sin mjuka konsistens och milda smak.

    Dessa ansjovisar produceras på samma sätt som i fiskebyn L'Escala i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en urgammal tradition i byn som har lyckats bevara ansjovisens alla organoleptiska egenskaper, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.

    Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognat på fat i 6 månader och fileats för hand med kniv, täckt i olivolja som gör dem mjuka.

    El Pescador de L´Escala Ansjovisfiléer i olivolja, hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L´Escala (Girona), Katalonien, liten burk 48 gr netto (29 gr urlakad).

    Ansjovis från L'Escala är ansjovis som fiskas i Medelhavet. Med sin omisskännliga traditionella metod från den grekisk-romerska staden Empúries (Girona), som har mer än 2 500 års historia, utmärker de sig för sin mjuka konsistens och milda smak.

    Dessa ansjovisar produceras på samma sätt som i fiskebyn L'Escala i provinsen Girona. Saltning av ansjovis är en urgammal tradition i byn som har lyckats bevara ansjovisens alla organoleptiska egenskaper, vilket resulterar i en utsökt delikatess med en mycket mjuk konsistens och smak.

    Det bästa urvalet av ansjovis från l'escala mognat på fat i 6 månader och fileats för hand med kniv, täckt i olivolja som gör dem mjuka.

    Ansjovis, olivolja, salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    728 Kj
    Energivärde (Kcal)
    174 Kcal
    Fett
    7,8 g
    Mättade fetter
    1,2 g
    Kolhydrater
    1,9 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    26 g
    Salt
    14,9 g

    Förvaras svalt, helst mellan 5 och 15 °C.

    För att behålla hela smaken i upp till fem dagar efter öppnandet är det viktigt att förvara ansjoviserna i kylskåpet, helst täckta och nedsänkta i olivolja.

    Artikelnr: SK04000000110

    Producent: Conservas Ortiz, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Ansjovisfiléer i olivolja, hantverkare, från Girona – Medelhavet, liten burk”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *