Cristallino

Kristallbröd 50 % fullkorn (pan de cristal), från Barcelona, 12 skivor

285g
100% Naturlig Vegan Clean Label 50% Integral

74,28 kr

260.63 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )


Observera:
Vi skickar dig ett brödpaket som bakats samma dag, bara några timmar före leverans. Det har en god hållbarhet med intakt smak i 5 dagar.

(inklusive den dag som görs). Vi rekommenderar expressleverans nästa dag (24 timmar) för hans produkt för maximal hållbarhet efter ankomst. För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen kommer beställningar som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar att levereras på måndagen följande vecka.

Denna produkt kan frysas in vid ankomsten tills du behöver den.

(Läs mer ... )

Kategori

Bröd

Typ

Kristallbröd fullkorn

Produktion

Hantverkare & liten producent

Vikt

285g

Format

Plastpåse

Plastpåse

Producent

Cristallino

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Tapas
  • Catalonia-Barcelona

    Denna produkt levereras med 12 skivor av 50 % fullkorn kristallbröd (pan de cristal integral), förskurna och redo att rostas, som kan frysas in vid ankomsten tills du behöver det.

    Spanskt kristallbröd (pan de cristal) kännetecknas av en mycket tunn och krispig skorpa, med en lätt och inte särskilt tät krumma och en mycket mild smak. Det är ett utsökt hemlagat bröd! Perfekt till ost eller någon form av charkuterier eller helt enkelt med krossad tomat och en god extra jungfruolivolja. Helst ska det rostas för att få en superkrispig smak.

    Cristallino-brödet, som görs med surdeg och olivolja, är ett unikt bröd som utmärker sig för sin dubbla jäsning, sin höga hydrering och nu också för sitt recept, som innehåller 50 % fullkornsmjöl. Den noggranna tillverkningsprocessen och fullkornsmjölet ger en tunn skorpa och en mörkare, mjukare, honungskakorig smula som är mycket tilltalande för ögat och ännu bättre för gommen.

    Med respekt för traditionen är Cristallino-brödet ett mjukt bröd, med 100 % skorpa och nästan utan smulor. Det innehåller surdeg och olivolja. Detta unika bröd kännetecknas av en mycket krispig skorpa, men har en lätt och honungskakig krumma.

    Denna produkt levereras med 12 skivor av 50 % fullkorn kristallbröd (pan de cristal integral), förskurna och redo att rostas, som kan frysas in vid ankomsten tills du behöver det.

    Spanskt kristallbröd (pan de cristal) kännetecknas av en mycket tunn och krispig skorpa, med en lätt och inte särskilt tät krumma och en mycket mild smak. Det är ett utsökt hemlagat bröd! Perfekt till ost eller någon form av charkuterier eller helt enkelt med krossad tomat och en god extra jungfruolivolja. Helst ska det rostas för att få en superkrispig smak.

    Cristallino-brödet, som görs med surdeg och olivolja, är ett unikt bröd som utmärker sig för sin dubbla jäsning, sin höga hydrering och nu också för sitt recept, som innehåller 50 % fullkornsmjöl. Den noggranna tillverkningsprocessen och fullkornsmjölet ger en tunn skorpa och en mörkare, mjukare, honungskakorig smula som är mycket tilltalande för ögat och ännu bättre för gommen.

    Med respekt för traditionen är Cristallino-brödet ett mjukt bröd, med 100 % skorpa och nästan utan smulor. Det innehåller surdeg och olivolja. Detta unika bröd kännetecknas av en mycket krispig skorpa, men har en lätt och honungskakig krumma.

    Vatten, fullkornsvetemjöl 28 %, vetemjöl, vetesurdeg 6 % (fermenterat vetemjöl, vatten), jäst, vetekli, salt, olivolja, rostat vetemaltmjöl, maltvetemjöl, rostat rågmjöl. * Procentandel uttryckt i procent av det totala mjölet.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1072 Kj
    Energivärde (Kcal)
    254 Kcal
    Fett
    2,4 g
    Mättade fetter
    0,3 g
    Kolhydrater
    48 g
    Sockerarter
    0,9 g
    Proteiner
    7,1 g
    Salt
    1,4 g

    Kristallbröd har en hållbarhet på 4 dagar. Förvaras i rumstemperatur eller i kylskåp.

    Artikelnr: SK04000000004

    Producent: Europastry, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Kristallbröd 50 % fullkorn (pan de cristal), från Barcelona, 12 skivor”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *