Cortijo La Toquera

Cortijo La Toquera Ekologisk Extra Virgin Olivolja (EVOO / AOVE), Hojiblanca och Picuda sorter, från Cordoba, flaska

500 ml
Ekologiskt Hojiblanca Picuda

233,82 kr

467,64 kr / lit inkl. moms

Antal: Max 6

Skickas normalt inom 24 timmar

Kategori

Olivolja

Typ

EVOO - Hojiblanca och Picuda

Produktion

Gourmet

Vikt

500 ml

Format

Glasflaska olivolja

Glasflaska olivolja

Producent

Cortijo La Toquera

Andalusia-Cordoba

500 ml glasflaska Cortijo La Toquera ekologisk extra jungfruolivolja (EVOO / AOVE), Hojiblanca och Picuda-varianter, från Subbética-regionen i Cordoba, Andalusien.

Denna ekologiska EVOO från första dagen av skörd är Cortijo La Toquera mest efterlängtade och älskade EVOO / AOVE. Det är frukten av 4 års ansträngning och entusiasm, både inom odling och produktion, där prioriteringarna alltid har varit att uppnå högsta kvalitet men med största respekt för miljön.

Det är en intensiv green fruktig av hojiblanca och picuda olivsorter som påminner oss om aromerna av blommor och aromatiska växter från Subbética Cordobesa, dess ursprung.

Cortijo La Toquera, som går tillbaka till 1600-talet, i kommunen Rute , i södra Subbética-regionen i Córdoba, där de bästa olivoljorna i världen produceras, fortsätter de att odla de hundraåriga olivträden som ärvts från våra förfäder med den visdom och kunskap som de lärde oss.

Resultatet är en helt naturlig och hantverksmässig extra jungfrulig olivolja, extraherad kall för att bevara polyfenolerna och aromerna som gör den unik och omisskännlig.

För att göra detta väljer producenten ut de bästa områdena i sin egendom ( solanas) och plocka oliverna precis vid tidpunkten för veraison (färgbyte) för att uppnå maximal fruktighet och polyfenoler i vår EVOO.

Tack vare den korta tiden som förflutit mellan skörd och malning (3 timmar) lyckas få en surhet på endast 0,17º.

500 ml glasflaska Cortijo La Toquera ekologisk extra jungfruolivolja (EVOO / AOVE), Hojiblanca och Picuda-varianter, från Subbética-regionen i Cordoba, Andalusien.

Denna ekologiska EVOO från första dagen av skörd är Cortijo La Toquera mest efterlängtade och älskade EVOO / AOVE. Det är frukten av 4 års ansträngning och entusiasm, både inom odling och produktion, där prioriteringarna alltid har varit att uppnå högsta kvalitet men med största respekt för miljön.

Det är en intensiv green fruktig av hojiblanca och picuda olivsorter som påminner oss om aromerna av blommor och aromatiska växter från Subbética Cordobesa, dess ursprung.

Cortijo La Toquera, som går tillbaka till 1600-talet, i kommunen Rute , i södra Subbética-regionen i Córdoba, där de bästa olivoljorna i världen produceras, fortsätter de att odla de hundraåriga olivträden som ärvts från våra förfäder med den visdom och kunskap som de lärde oss.

Resultatet är en helt naturlig och hantverksmässig extra jungfrulig olivolja, extraherad kall för att bevara polyfenolerna och aromerna som gör den unik och omisskännlig.

För att göra detta väljer producenten ut de bästa områdena i sin egendom ( solanas) och plocka oliverna precis vid tidpunkten för veraison (färgbyte) för att uppnå maximal fruktighet och polyfenoler i vår EVOO.

Tack vare den korta tiden som förflutit mellan skörd och malning (3 timmar) lyckas få en surhet på endast 0,17º.

Olivoljajuice.

Förvaras borta från solljus och på en sval, torr plats.

Artikelnr: SK04000000346Z

Producent: Cortijo La Toquera, SL

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.