Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Cortijo La Toquera Extra Virgin Olivolja (EVOO / AOVE), Coupage-variant, från Cordoba, flaska
210,38 kr
Kategori
Olivolja
Typ
EVOO - Coupage
Produktion
Gourmet
Vikt
500 ml
Format
Glasflaska olivolja
Producent
Cortijo La Toquera
UTMÄRKELSER:
EVOOLEUM Priser 2025: 90/100
500 ml glasflaska Cortijo La Toquera extra jungfruolivolja (EVOO / AOVE), Coupage-variant, från Subbética-regionen i Cordoba, Andalusien.
Coupage EVOO av sorterna Hojiblanca, Picuda och Pajarera.
Vid EVOOLEUM 2025-utmärkelserna fick AOVE Coupage en extraordinär poäng på 90 av 100, vilket placerade den i topp 10.
Cortijo La Toquera, som går tillbaka till 1600-talet, i kommunen Rute, i södra Subbética-regionen i Córdoba, där de bästa olivoljorna i världen produceras, fortsätter de att odla de hundraåriga olivträden som ärvts från våra förfäder med den visdom och kunskap de lärt oss.
Resultatet är en helt naturlig och hantverksmässig extra jungfrulig olivolja, extraherad kall för att bevara polyfenolerna och aromerna som gör den unik och omisskännlig.
För att göra detta väljer Cortijo La Toquera de bästa områdena i deras egendom (solanas) och plocka oliverna precis vid veraison-stadiet (färgbyte) för att uppnå maximal fruktighet och polyfenoler i vår EVOO.
Tack vare den korta tiden som förflutit mellan skörden och malning (3 timmar) lyckas de få en surhet på endast 0,17º.
All denna process tillsammans med sorterna på deras egendom (Hojiblanca, Picuda och Pajarera), den senare är exklusiv för Subbetica-området i Cordoba, ger unika och ojämförliga aromer.
500 ml glasflaska Cortijo La Toquera extra jungfruolivolja (EVOO / AOVE), Coupage-variant, från Subbética-regionen i Cordoba, Andalusien.
Coupage EVOO av sorterna Hojiblanca, Picuda och Pajarera.
Vid EVOOLEUM 2025-utmärkelserna fick AOVE Coupage en extraordinär poäng på 90 av 100, vilket placerade den i topp 10.
Cortijo La Toquera, som går tillbaka till 1600-talet, i kommunen Rute, i södra Subbética-regionen i Córdoba, där de bästa olivoljorna i världen produceras, fortsätter de att odla de hundraåriga olivträden som ärvts från våra förfäder med den visdom och kunskap de lärt oss.
Resultatet är en helt naturlig och hantverksmässig extra jungfrulig olivolja, extraherad kall för att bevara polyfenolerna och aromerna som gör den unik och omisskännlig.
För att göra detta väljer Cortijo La Toquera de bästa områdena i deras egendom (solanas) och plocka oliverna precis vid veraison-stadiet (färgbyte) för att uppnå maximal fruktighet och polyfenoler i vår EVOO.
Tack vare den korta tiden som förflutit mellan skörden och malning (3 timmar) lyckas de få en surhet på endast 0,17º.
All denna process tillsammans med sorterna på deras egendom (Hojiblanca, Picuda och Pajarera), den senare är exklusiv för Subbetica-området i Cordoba, ger unika och ojämförliga aromer.
Olivoljajuice.
Förvaras borta från solljus och på en sval, torr plats.
Producent: Cortijo La Toquera, SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.