Carmencita

Paellero Marinera skaldjurspaellakrydda med saffran, 12 portioner i 3 påsar

12 g
100% Naturlig Glutenfritt

42,05 kr

3 504,17 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 6

Skickas normalt inom 24 timmar

Kategori

Kryddor

Typ

Paella seasoning

Produktion

Storproducent

Vikt

12 g

Format

Kartonglåda

Kartonglåda

Producent

Carmencita

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Seafood paella
  • Fideuá
  • Fish and seafood stews
  • Valencia-Alacant

    12 portioner i 3 påsar (12 g nettovikt) Carmencita Paellero Marinera skaldjurspaellakrydda med saffran (sazonador para paella marinera), från staden Novelda i Alicante (Valencia Community).

    3 skäl att använda Paellero marinera:
    1. Den är väldigt enkel att använda eftersom påsen innehåller alla kryddor och örter du behöver för att smaksätta din paella. Riv bara påsen, häll i innehållet och du är redo att gå.
    2. Dess ingredienser är naturliga och bland dem finns saffran. Rent kvalitetssaffran för att ge färg och smak till din paella.
    3. För väldigt lite pengar kan du alltid ha vår paellapanna till hands. En viktig ingrediens för att laga en god skaldjurspaella.

    Vad gör Paellero marinera så speciell:

    • För sin noggranna blandning av kryddor och smaktillsatser: vitlök, söt paprika, ñora, svartpeppar, kryddnejlika och saffran.
    • En kombination som kan ge din paella marinera en balanserad smak, en varm färg och en otrolig arom.

    Så här använder du det:

    Precis innan du häller riset, tillsätt innehållet i Paellero marinera i buljongen. Efteråt behöver du inte tillsätta några andra kryddor. Smaka bara av och anpassa saltet efter din smak.

    Du kan också använda Paellero marinera i...: Dina fisk- och skaldjurssoppor, dina fideuás och traditionella fisk- och skaldjursgrytor.

    12 portioner i 3 påsar (12 g nettovikt) Carmencita Paellero Marinera skaldjurspaellakrydda med saffran (sazonador para paella marinera), från staden Novelda i Alicante (Valencia Community).

    3 skäl att använda Paellero marinera:
    1. Den är väldigt enkel att använda eftersom påsen innehåller alla kryddor och örter du behöver för att smaksätta din paella. Riv bara påsen, häll i innehållet och du är redo att gå.
    2. Dess ingredienser är naturliga och bland dem finns saffran. Rent kvalitetssaffran för att ge färg och smak till din paella.
    3. För väldigt lite pengar kan du alltid ha vår paellapanna till hands. En viktig ingrediens för att laga en god skaldjurspaella.

    Vad gör Paellero marinera så speciell:

    • För sin noggranna blandning av kryddor och smaktillsatser: vitlök, söt paprika, ñora, svartpeppar, kryddnejlika och saffran.
    • En kombination som kan ge din paella marinera en balanserad smak, en varm färg och en otrolig arom.

    Så här använder du det:

    Precis innan du häller riset, tillsätt innehållet i Paellero marinera i buljongen. Efteråt behöver du inte tillsätta några andra kryddor. Smaka bara av och anpassa saltet efter din smak.

    Du kan också använda Paellero marinera i...: Dina fisk- och skaldjurssoppor, dina fideuás och traditionella fisk- och skaldjursgrytor.

    Torkad vitlök, salt, paprika, ñora, naturlig arom, svartpeppar, kryddnejlika, färgämne (curcumin), saffran.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    989 Kj
    Energivärde (Kcal)
    236 Kcal
    Fett
    4,5 g
    Mättade fetter
    1 g
    Kolhydrater
    30,2 g
    Sockerarter
    4,9 g
    Proteiner
    10,1 g
    Salt
    25,3 g
    Dietary fibre
    17,2 g

    Förvaras på en sval, torr plats.

    Användningsanvisning:

    4 PORTIONER, Ingredienser: 400 g ris, 3 mogna tomater, 1 liten röd paprika, 3 vitlöksklyftor, 1,5 l vatten (eller fiskfond) skaldjur (8 räkor/räkor), 150 g bläckfisk, 150 g tonfisk, 1 påse Paellero Marinera, 6 matskedar olivolja (90 ml) och salt.

    Förberedelse:

    1 Hacka bläckfisken och tonfisken, skär paprikan i strimlor, riv tomaterna och ställ åt sidan.
    2 Värm olivoljan i paellapannan på låg värme, stek pepparstrimlorna, vitlöksklyftorna och skaldjuren och ställ åt sidan.
    3 Stek bläckfisken och tonfisken i samma olja och, när de börjar få färg, tillsätt den rivna tomaten och fräs.
    4 Tillsätt riset, blanda ihop allt och fräs i 1-2 min.
    5 Tillsätt vattnet eller fiskbuljongen och, när det kokar, tillsätt påsen Paellero Marinera. Justera saltet efter smak.
    6 Koka på medelhög värme under de första 10 min.
    7 Tillsätt paprikan och skaldjuren för dekoration.
    8 Sänk värmen till medel-låg tills riset har absorberat all vätska (ca 8-10 min till).

    Artikelnr: SK04000000245

    Producent: Jesús Navarro, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.