Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Carmencita Ñora (Nora) peppar, perfekt för salmorreta och paella, liten påse
39,64 kr
Kategori
Peppar
Typ
Ñora (nora) typ
Produktion
Storproducent
Vikt
25 g
Format
Plastpåse
Producent
Carmencita
Liten påse med 25 g Carmencita Ñora (Nora) paprika, perfekt för att laga paella, från staden Novelda, Alicante, Valencia. Kommer vanligtvis med 4 delar.
Ñora (nora) är en sort paprika. Den är röd i färgen med en paprikaliknande doft och söt smak.
Det är mycket vanligt att använda det för tillredning av paprika, som tillbehör till stekta ägg eller som salladsdressing. I Alicante används den flitigt till den berömda pericanarätten. I Valencia används den i rätter som ris, paella, fisk eller grytor och Salomorreta sofrito-sås. Det är också mycket vanligt att man använder den för tillagning av "calçots".
Noran används vanligtvis som krydda, men den kan även serveras stekt som tillbehör. Det är att föredra att steka ñoraen först och låta den vila medan du förbereder resten av måltiden.
Liten påse med 25 g Carmencita Ñora (Nora) paprika, perfekt för att laga paella, från staden Novelda, Alicante, Valencia. Kommer vanligtvis med 4 delar.
Ñora (nora) är en sort paprika. Den är röd i färgen med en paprikaliknande doft och söt smak.
Det är mycket vanligt att använda det för tillredning av paprika, som tillbehör till stekta ägg eller som salladsdressing. I Alicante används den flitigt till den berömda pericanarätten. I Valencia används den i rätter som ris, paella, fisk eller grytor och Salomorreta sofrito-sås. Det är också mycket vanligt att man använder den för tillagning av "calçots".
Noran används vanligtvis som krydda, men den kan även serveras stekt som tillbehör. Det är att föredra att steka ñoraen först och låta den vila medan du förbereder resten av måltiden.
Ñora (nora) paprika
Förvara på en sval, torr plats.
Så här förbereder du dem: Tvätta paprikan före konsumtion. För att få all smak och färg till dina grytor, stek och hacka paprikan i en mortel eller extrahera fruktköttet.
För att extrahera fruktköttet, öppna ñoras och ta bort frön och stjälk. Blötlägg dem i kokande vatten i 5 minuter eller i varmt vatten i 1 timme.
Producent: Carmencita (Jesús Navarro, SA)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.