Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Hackad Ñora (Nora) paprika (picada), liten burk
35,55 kr
Kategori
Pepper
Typ
Hackad Ñora paprika
Produktion
Storproducent
Vikt
41 g
Format
Glasburk
Producent
Carmencita
41 g Carmencita hackad Ñora (Nora) paprika (ñora picada), från staden Novelda, Alicante, Valencia.
Perfekt för skaldjur, fisk och risrätter. Du kommer att bli överraskad av dess rökiga parfym och dess kraftfulla smak när den strös på patatas bravas.
Den hackade ñora är kryddan som kommer från krossningen av torkad paprika av sorten Capsicum annuum. Denna rödfärgade krydda kännetecknas av sin enastående smak och arom. Det är en mycket uppskattad produkt i området Murcia, Valencia och Katalonien.
Mald ñora är en krydda som används för att krydda recept som paella, fideuas, grytor, grytor, krämer, samt skaldjur eller fiskrätter.
Ñora (nora) är en variation av paprika. Den är röd i färgen med en paprikaliknande doft och söt smak.
Det är mycket vanligt att använda det för tillredning av paprika, som tillbehör till stekta ägg eller som salladsdressing. I Alicante används den flitigt till den berömda pericanarätten. I Valencia används den i rätter som ris, paella, fisk eller grytor och Salomorreta sofrito-sås. Det är också mycket vanligt att man använder den för tillagning av "calçots".
Noran används vanligtvis som krydda, men den kan även serveras stekt som tillbehör. Det är att föredra att steka ñoraen först och låta den vila medan du förbereder resten av måltiden.
41 g Carmencita hackad Ñora (Nora) paprika (ñora picada), från staden Novelda, Alicante, Valencia.
Perfekt för skaldjur, fisk och risrätter. Du kommer att bli överraskad av dess rökiga parfym och dess kraftfulla smak när den strös på patatas bravas.
Den hackade ñora är kryddan som kommer från krossningen av torkad paprika av sorten Capsicum annuum. Denna rödfärgade krydda kännetecknas av sin enastående smak och arom. Det är en mycket uppskattad produkt i området Murcia, Valencia och Katalonien.
Mald ñora är en krydda som används för att krydda recept som paella, fideuas, grytor, grytor, krämer, samt skaldjur eller fiskrätter.
Ñora (nora) är en variation av paprika. Den är röd i färgen med en paprikaliknande doft och söt smak.
Det är mycket vanligt att använda det för tillredning av paprika, som tillbehör till stekta ägg eller som salladsdressing. I Alicante används den flitigt till den berömda pericanarätten. I Valencia används den i rätter som ris, paella, fisk eller grytor och Salomorreta sofrito-sås. Det är också mycket vanligt att man använder den för tillagning av "calçots".
Noran används vanligtvis som krydda, men den kan även serveras stekt som tillbehör. Det är att föredra att steka ñoraen först och låta den vila medan du förbereder resten av måltiden.
Ñora (nora) paprika.
Förvara på en sval, torr plats, borta från solljus.
Förberedelse och användning: Perfekt i ris, gryta, soppa, sås, moje och buljong. Du kommer att bli förvånad om du lägger den direkt i såsen eller buljongen. Den kan också stekas kort i en panna med lite olivolja för att "väcka dess smak" och sedan inkorporeras i valfri beredning. Användning: En tesked (1,5 g) / 4 portioner.
Producent: Carmencita (Jesús Navarro, SA)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.