Saltade ansjovisfiléer (salazón), hantverkare, från Girona – Medelhavet, medelstor burk
141,68 kr
Kategori
Sardeller
Typ
I salt - Medelhavet
Produktion
Hantverkare & liten producent
Vikt
500g (235g avrunnen)
Format


Glasburk
Producent
Anxoves de L´Escala


Mat och Vin/Drycker:


Anxoves de L´Escala (M. Sureda) saltade ansjovisfiléer (salazón), hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien.
Medelstor glasburk på 500g netto (235g avrunnen), med ca 12 - 14 filéer per burk.
Anxoves de L´Escala (M. Sureda) saltade ansjovisfiléer (salazón), hantverksmässig produktion, från Medelhavet, i staden L'Escala (Girona), Katalonien.
Medelstor glasburk på 500g netto (235g avrunnen), med ca 12 - 14 filéer per burk.
Ansjovis (Engraulis encrasicholus) (47 %), havssalt (43 %) och saltlake (vatten och salt).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras mellan 5 och 12 °C.
Producent: Anxoves de L´Escala, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.