Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Gan Licor Bonet örtlikör (örtlikör), från Costa Brava, Girona, flaska 70 cl
291,01 kr
Kategori
Likörer
Typ
Örtlikör
(Licor de Hierbas)
Produktion
Konsthantverkare & små destilleri
Volym
70cl
Smak
Aromatic
Alkoholhalt
(ABV)
27.0 %
70 cl flaska Gan Licor Bonet örtlikör (Licor de hierbas), från Sant Feliu de Guíxols, på Costa Brava i Girona (Katalonien)
Denna klassiska hantverkslikör erhålls genom att destillera frukt, blommor, rhizomer och naturliga örter i etylsprit i koppar destillations i en bain-marie. Resultatet blandas med sockersirap och lagras i kar, bocoyes och amerikanska ekfat, av olika kapacitet och kopplade till varandra, i cirka 12 månader.
Bonetlikör är perfekt att dricka på egen hand eller på stenarna efter måltiderna. Det är en perfekt likör efter middagen till sociala sammankomster, fester etc. Den kan drickas snyggt eller på klipporna. Perfekt som matsmältningsapparat. Söt och aromatisk, len och behaglig.
Tillverkningen började 1862 av Domingo Bonet, som grundade Bonet Distillery, som producerade alla sorters likörer, inklusive en likör som var mycket populär och fick namnet Estomacal Bonet, med en hemlig formel som förblir oförändrad till denna dag, enligt de nuvarande tillverkarna.
Det var Ramón Bonet, son till Domingo Bonet, som marknadsförde denna likör och marknadsförde den över hela världen. 1897 tilldelades han hedersdiplomet och guldmedaljen vid den internationella utställningen i Paris, vem kunde ha varit där, guldmedaljen, diplomet och det stora priset på den internationella utställningen i Barcelona 1912 och på senare tid pokalen för de högsta internationell kvalitet i Amsterdam 1975. Reklam på den tiden kallade det familjelikören.
70 cl flaska Gan Licor Bonet örtlikör (Licor de hierbas), från Sant Feliu de Guíxols, på Costa Brava i Girona (Katalonien)
Denna klassiska hantverkslikör erhålls genom att destillera frukt, blommor, rhizomer och naturliga örter i etylsprit i koppar destillations i en bain-marie. Resultatet blandas med sockersirap och lagras i kar, bocoyes och amerikanska ekfat, av olika kapacitet och kopplade till varandra, i cirka 12 månader.
Bonetlikör är perfekt att dricka på egen hand eller på stenarna efter måltiderna. Det är en perfekt likör efter middagen till sociala sammankomster, fester etc. Den kan drickas snyggt eller på klipporna. Perfekt som matsmältningsapparat. Söt och aromatisk, len och behaglig.
Tillverkningen började 1862 av Domingo Bonet, som grundade Bonet Distillery, som producerade alla sorters likörer, inklusive en likör som var mycket populär och fick namnet Estomacal Bonet, med en hemlig formel som förblir oförändrad till denna dag, enligt de nuvarande tillverkarna.
Det var Ramón Bonet, son till Domingo Bonet, som marknadsförde denna likör och marknadsförde den över hela världen. 1897 tilldelades han hedersdiplomet och guldmedaljen vid den internationella utställningen i Paris, vem kunde ha varit där, guldmedaljen, diplomet och det stora priset på den internationella utställningen i Barcelona 1912 och på senare tid pokalen för de högsta internationell kvalitet i Amsterdam 1975. Reklam på den tiden kallade det familjelikören.
Gjord genom att destillera frukter, blommor, rhizomer och naturliga örter.
Den idealiska temperaturen är mellan 6 och 8ºC.
Den kan drickas rent eller på klipporna. Perfekt som matsmältningsapparat.
Producent: Destilerías Bonet SA (Bardinet Group)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.