Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Zamorano DOP torkad fårost i olivolja, burk
402,35 kr
Mjölk

Får
Vikt
250 gr net
Mjölkbehandling
Rå
Konsistens
Fasta
Lagrade
Lagrad
(Curado)
Smak
Medium

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Zamorano

Ost skuren i klyftor och förpackad i en glasburk med extra virgin olivolja.
100 % fårmjölk Zamorano DOP ost, gjord av pressad råmjölkspasta, härdad i 6 månader och senare macererad i extra virgin olivolja i minst två månader.
Utseende: små och oregelbundna ögon utspridda i ostens pasta, som har en elfenbensgul eller intensiv gul färg, beroende på dess kuration. Lukt: Intensiv, fet och ren, som påminner om ren, färsk fårmjölk. Konsistens: Smörig, oljig och köttig. Smak: Karakteristisk för produkten, lätt sur och oljig på grund av dess maceration, balanserad med en källareftersmak på grund av dess kuration.
Ost skuren i klyftor och förpackad i en glasburk med extra virgin olivolja.
100 % fårmjölk Zamorano DOP ost, gjord av pressad råmjölkspasta, härdad i 6 månader och senare macererad i extra virgin olivolja i minst två månader.
Utseende: små och oregelbundna ögon utspridda i ostens pasta, som har en elfenbensgul eller intensiv gul färg, beroende på dess kuration. Lukt: Intensiv, fet och ren, som påminner om ren, färsk fårmjölk. Konsistens: Smörig, oljig och köttig. Smak: Karakteristisk för produkten, lätt sur och oljig på grund av dess maceration, balanserad med en källareftersmak på grund av dess kuration.
100 % Zamorano DOP torkad fårmjölk, löpe, salt och extra virgin olivolja.
Extr. Sec. Lakt. 55 % min. MG är 50 % min.
Drick helst i rumstemperatur mellan 17º - 20º C. Förvara i rumstemperatur.
Producent: Quesería Artesanal Vicente Pastor (Agrovip S. Coop.)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.