Vicente Pastor

Zamorano DOP cured sheep cheese in olive oil, jar

250 gr net

373,98 kr

1495.92 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

250 gr net

Mjölkbehandling

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Medium

Zamorano

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Zamorano

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig
  • Mognad: 6 months + 2 more months macerated in olive oil
  • Castille-Zamora

    Cheese cut into wedges and packed in a glass jar with extra virgin olive oil.

    100% sheep's milk Zamorano DOP cheese, made from pressed raw milk paste, cured for 6 months and later macerated in extra virgin olive oil for at least two months.

    Appearance: small and irregular eyes scattered throughout the cheese´s paste, which has an ivory yellow or intense yellow colour, depending on its curation. Smell: Intense, oily and clean, reminiscent of clean, fresh sheep's milk. Texture: Buttery, oily and fleshy. Flavour: Characteristic of the product, slightly acidic and oily due to its maceration, balanced with a cellar aftertaste due to its curation.

    Cheese cut into wedges and packed in a glass jar with extra virgin olive oil.

    100% sheep's milk Zamorano DOP cheese, made from pressed raw milk paste, cured for 6 months and later macerated in extra virgin olive oil for at least two months.

    Appearance: small and irregular eyes scattered throughout the cheese´s paste, which has an ivory yellow or intense yellow colour, depending on its curation. Smell: Intense, oily and clean, reminiscent of clean, fresh sheep's milk. Texture: Buttery, oily and fleshy. Flavour: Characteristic of the product, slightly acidic and oily due to its maceration, balanced with a cellar aftertaste due to its curation.

    100% Zamorano DOP cured sheep's milk, rennet, salt and extra virgin olive oil.

    Extr. Sec. Lact. 55% min. M.G. e.s. 50% min.

    Consume ideally at room temperature between 17º - 20º C. Store at room temperature.

    Artikelnr: SK03000000084

    Producer: Quesería Artesanal Vicente Pastor (Agrovip S. Coop.)

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Zamorano DOP cured sheep cheese in olive oil, jar”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *