Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Zamorano hantverkslagrad fårost (DOP), hjul
1 787 kr
Mjölk
Får
Vikt
2.85 kg
Mjölkbehandling
Rå
Konsistens
Fasta
Lagrade
Åldrad
(Añejo)
Smak
Medium
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Zamorano
Global Cheese Awards 2012: Silver
Vin/Drycker och Mat:
Vellón de Fuentesaúco Zamorano DOP lagrad ost, tillverkad för hand med rå fårmjölk av raserna Churra och Castellana, rena och inhemska raser i provinsen, med erkänd mejeriegenskaper och mycket anmärkningsvärda kvalitetsnivåer.
Naturligt brunt svål, med väl markerad och definierad design, badad i olivolja under mognad. Pastan är fast och kompakt, av gulaktig elfenbensfärg, som kan presentera små ögon, fördelade jämnt över hela snittet. Den har genuina aromer och smaker, typiska för rå fårmjölk, välutvecklad och ihållande i gommen. Dess smak och luktegenskaper där vi kan minnas fårmjölk, kokt smör, nötter etc. på grund av det traditionella betessystemet och dess långa mognad.
Vellón de Fuentesaúco Zamorano DOP lagrad ost, tillverkad för hand med rå fårmjölk av raserna Churra och Castellana, rena och inhemska raser i provinsen, med erkänd mejeriegenskaper och mycket anmärkningsvärda kvalitetsnivåer.
Naturligt brunt svål, med väl markerad och definierad design, badad i olivolja under mognad. Pastan är fast och kompakt, av gulaktig elfenbensfärg, som kan presentera små ögon, fördelade jämnt över hela snittet. Den har genuina aromer och smaker, typiska för rå fårmjölk, välutvecklad och ihållande i gommen. Dess smak och luktegenskaper där vi kan minnas fårmjölk, kokt smör, nötter etc. på grund av det traditionella betessystemet och dess långa mognad.
Rå fårmjölk, naturlig löpe, mjölkkulturer och salt. Innehåller laktos
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara på en sval, torr plats. Rekommenderad lagringstemperatur 4º - 8°C.
Tempera osten utanför kylskåpet under den tid som krävs för att den ska nå en temperatur på cirka 20°C där dess smak och arom har full intensitet.
Producent: Quesería La Antigua (Gestión Agro Ganadera, SL)
Recensioner
Det finns inga recensioner än.