Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Palo Santo traditionell lagrad koost, minihjul
275,10 kr
Mjölk
Ko
Vikt
750g
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Mild
YTTERLIGARE EGENSKAPER:
Vin/Drycker och Mat:
Mat och Vin/Drycker:
Palo Santo är en traditionell ost gjord i Galicien av pastöriserad komjölk, halvmjuk, mjölkaktig till färgen, med en subtil arom och en mycket behaglig smak.
Den oätliga vaxade svålen är en trevlig rostad färg med namnet 'Palo Santo' eller pilgrimsskalet, symbol för Camino de Santiago och 'palo santo' i mini, ingraverat på ytan.
Tillverkat av Central Lechera Gallega i Cuntis, Pontevedra, Galicien. Palo Santo är namnet på instrumentet som användes av en munk som tillhörde klostret nära Cuntis för att kyla mjölken, från vilken en fet ost med en utsökt smak framställdes och mognade i tre månader i klostrets källare (1720). Tack vare forskare som letade igenom de gamla klosterdokumenten kunde de få fram formeln, som används precis som den gjordes på den tiden. Sedan 1984 har den tillverkats på centrala Lechera Gallega-anläggningar, med respekt för receptet som det var förr i tiden.
Palo Santo är en traditionell ost gjord i Galicien av pastöriserad komjölk, halvmjuk, mjölkaktig till färgen, med en subtil arom och en mycket behaglig smak.
Den oätliga vaxade svålen är en trevlig rostad färg med namnet 'Palo Santo' eller pilgrimsskalet, symbol för Camino de Santiago och 'palo santo' i mini, ingraverat på ytan.
Tillverkat av Central Lechera Gallega i Cuntis, Pontevedra, Galicien. Palo Santo är namnet på instrumentet som användes av en munk som tillhörde klostret nära Cuntis för att kyla mjölken, från vilken en fet ost med en utsökt smak framställdes och mognade i tre månader i klostrets källare (1720). Tack vare forskare som letade igenom de gamla klosterdokumenten kunde de få fram formeln, som används precis som den gjordes på den tiden. Sedan 1984 har den tillverkats på centrala Lechera Gallega-anläggningar, med respekt för receptet som det var förr i tiden.
Pasteuriserad komjölk, löpe, mjölksyrafermenter, ägghärlett lysozym, surhetsreglerande medel: kalciumklorid, salt.
Svål: klar antimögellösning (fettsyraemulsion: E 472a; och konserveringsmedel: E-202 och E-235) och brun färg (vattenhaltig dispersion av polyvinylacetat, konserveringsmedel: E-202 och E-235; och färgämne: E-172).
Icke ätbar svål.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras helst i kylskåp mellan 4º och 8º C.
Ej ätbar svål.
Producent: Central Lechera Gallega, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.