Palo Santo

Palo Santo traditional matured cow´s cheese, mini wheel

750 gr

255,68 kr

340.91 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Ko

Vikt

750g

750g

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Mild

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Halvmjuk
  • Skorpa: Nalmmönstret i skorpan
  • Mognad: 3 months
  • Mått: 12 cm (diameter) x 7 cm (height)
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Fylligt Vitt: Chardonnay
  • Fylligt Vitt: Rioja Blanco
  • Cava Brut
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Food Pairing Suggestions

    Mat och Vin/Drycker:

  • Honey
  • Sweet quince
  • Galicia-Pontevedra

    Palo Santo is a traditional cheese made in Galicia from pasteurised cow's milk, semi-soft, milky in colour, with a subtle aroma and a very pleasant flavour.

    The inedible waxed rind is a nice toasted colour with the name 'Palo Santo' or the pilgrim's shell, symbol of the Camino de Santiago and the 'palo santo' in the mini, engraved on the surface.

    Made by the Central Lechera Gallega in Cuntis, Pontevedra, Galicia. The Palo Santo is the name of the instrument used by a monk belonging to the monastery near Cuntis to curdle the milk, from which a fatty cheese with an exquisite flavour was produced and matured for three months in the convent's cellars (1720). Thanks to researchers who searched through the old monastery documents, they were able to obtain the formula, which is used just as it was made at the time. Since 1984 it has been made at the Central Lechera Gallega facilities, respecting the recipe as it was in the old days.

    Palo Santo is a traditional cheese made in Galicia from pasteurised cow's milk, semi-soft, milky in colour, with a subtle aroma and a very pleasant flavour.

    The inedible waxed rind is a nice toasted colour with the name 'Palo Santo' or the pilgrim's shell, symbol of the Camino de Santiago and the 'palo santo' in the mini, engraved on the surface.

    Made by the Central Lechera Gallega in Cuntis, Pontevedra, Galicia. The Palo Santo is the name of the instrument used by a monk belonging to the monastery near Cuntis to curdle the milk, from which a fatty cheese with an exquisite flavour was produced and matured for three months in the convent's cellars (1720). Thanks to researchers who searched through the old monastery documents, they were able to obtain the formula, which is used just as it was made at the time. Since 1984 it has been made at the Central Lechera Gallega facilities, respecting the recipe as it was in the old days.

    Pasteurised cow's milk, rennet, lactic ferments, egg-derived lysozyme, acidity regulator: calcium chloride, salt.

    Rind: clear anti-mould solution (fatty acid emulsion: E 472a; and preservatives: E-202 and E-235) and brown paint (aqueous dispersion of polyvinyl acetate, preservatives: E-202 and E-235; and colouring agent:E-172).

    Non edible rind.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1698 Kj
    Energivärde (Kcal)
    405 Kcal
    Fett
    30,7 g
    Mättade fetter
    20,1 g
    Kolhydrater
    11,5 g
    Sockerarter
    0,2 g
    Proteiner
    20,7 g
    Salt
    1,87 g

    Keep refrigerated ideally between 4º and 8º C.

    Non edible rind.

    Artikelnr: SK03000000147

    Producer: Central Lechera Gallega, S.A

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Palo Santo traditional matured cow´s cheese, mini wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *