Pajarete

Artisan sheep´s cheese cured in lard, wheel

Approx. 2,6 kg

1 202 kr

462,31 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

2,6kg

2,6kg

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Medium

awards

UTMÄRKELSER:

  • 2017-18: Bronze
  • 2016: Bronze
  • 2013: Silver
  • 2011: Bronze
  • extra information

    YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig
  • Mognad: 240 days
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Andalusia-Cadiz

    In the foothills of the Sierra de Grazalema in Villamartín, Cadiz, Andalusia, an artisan cheese factory of payoya goat and merino sheep that produces the typical sheep´s cheese cured in lard.

    Multiple award winner.

    Natural bark covered with lard with the typical engraving originating from the old esparto pleitas. Its body is compact, of a dark cream colour, where you can notice the presence of small eyes of mechanical origin.

    Hard cheese with a firm, creamy texture. Clean, elegant and smooth flavour. Mild aroma of sheep's milk, dried fruits with a sweet touch in the aftertaste. Medium persistence.

    In the foothills of the Sierra de Grazalema in Villamartín, Cadiz, Andalusia, an artisan cheese factory of payoya goat and merino sheep that produces the typical sheep´s cheese cured in lard.

    Multiple award winner.

    Natural bark covered with lard with the typical engraving originating from the old esparto pleitas. Its body is compact, of a dark cream colour, where you can notice the presence of small eyes of mechanical origin.

    Hard cheese with a firm, creamy texture. Clean, elegant and smooth flavour. Mild aroma of sheep's milk, dried fruits with a sweet touch in the aftertaste. Medium persistence.

    Made with pasteurised milk from sheep, lactic ferments, rennet, calcium chloride and salt. Iberian pork lard on the rind.

    Keep refrigerated ideally between 2º and 5º C.

    Remove from the fridge one hour before serving.

    Artikelnr: SK03000000126

    Producer: Lopicomo, S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Artisan sheep´s cheese cured in lard, wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *