Muntanyola

Artisan cured buffalo´s cheese, wedge

190 gr
Laktosfritt

154,12 kr

811,16 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Buffalo

Vikt

190 gr

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Djärv

awards

UTMÄRKELSER:

2011 Silver

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Blommig
  • Mognad: Between 2 and 4 months.
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Catalonia-Barcelona

    Muntanyola´s cured buffalo cheese is made using artisan traditional methods with buffalo milk. In vacuum-sealed packaging.

    From buffalo milk rich in calcium, proteins, iron and phosphorus, Muntanyola cheese makers obtain this little jewel full of nuances. A cured buffalo cheese matured for two to four months with a very complex ochre rind. Its ivory-coloured interior gives off an intense aroma and subtle aromas of salted butter. Creamy in the mouth, slippery. Persistent character.

    Lactose free.

    Muntanyola´s cured buffalo cheese is made using artisan traditional methods with buffalo milk. In vacuum-sealed packaging.

    From buffalo milk rich in calcium, proteins, iron and phosphorus, Muntanyola cheese makers obtain this little jewel full of nuances. A cured buffalo cheese matured for two to four months with a very complex ochre rind. Its ivory-coloured interior gives off an intense aroma and subtle aromas of salted butter. Creamy in the mouth, slippery. Persistent character.

    Lactose free.

    Pasteurised buffalo milk, rennet, lactic ferments, salt, egg lysozyme and chloride.

    Contains egg or egg derivatives. 0% lactose. Contains less than 0.01% lactose.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1704 Kj
    Energivärde (Kcal)
    408 Kcal
    Fett
    35,04 g
    Mättade fetter
    22,43 g
    Kolhydrater
    0,7 g
    Sockerarter
    Less than 0,1 g
    Proteiner
    22,33 g
    Salt
    1,27 g

    Ideally, keep refrigerated between 4º and 6º C.

    Artikelnr: SK03000000182

    Producer: Formatges Muntanyola (Fundació Ampans)

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Artisan cured buffalo´s cheese, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *