Montbrú

Suau de búfala artisan semi-cured buffalo´s cheese, wedge

180 gr
Laktosfritt Glutenfritt

131,41 kr

697,56 kr / kg inkl. moms

Antal: Max. 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Buffalo

Vikt

180 gr

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Medium

awards

UTMÄRKELSER:

2019-2020 Silver

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Halvmjuk
  • Skorpa: Blommig
  • Mognad: 4-5 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Food Pairing Suggestions

    Mat och Vin/Drycker:

  • Sweet quince
  • Walnuts
  • Catalonia-Barcelona

    The Suau de Bufala is a semi-cured cheese made from buffalo milk. It displays a natural rind with spots of natural mold. Buffalo milk has a unique yet subtle flavour. This novel product is a unique take on cheese making and a great way to discover buffalo milk cheeses.

    It has a close and buttery texture. It shows buffalo milk’s from the beginning: it starts with sweet hints, it turns acid and it has a slightly bitter aftertaste tempting to try it again.

    The Suau de Bufala is a semi-cured cheese made from buffalo milk. It displays a natural rind with spots of natural mold. Buffalo milk has a unique yet subtle flavour. This novel product is a unique take on cheese making and a great way to discover buffalo milk cheeses.

    It has a close and buttery texture. It shows buffalo milk’s from the beginning: it starts with sweet hints, it turns acid and it has a slightly bitter aftertaste tempting to try it again.

    Pasteurised buffalo milk (70%), pasteurised goat milk (30%), salt, calcium chloride, rennet, egg lysozyme and lactic ferments.

    Lactose free.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1885 Kj
    Energivärde (Kcal)
    455 Kcal
    Fett
    39,8 g
    Mättade fetter
    28,4 g
    Kolhydrater
    3,23 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    21,07 g
    Salt
    1,25 g
    Calcium
    0.78 g

    Ideally, keep refrigerated between 0º and 4º C.

    Artikelnr: SK03000000178

    Producer: Formatgeries Montbrú, S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Suau de búfala artisan semi-cured buffalo´s cheese, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *