Maxorata

Majorero semi-cured goat’s cheese coated with paprika (DOP), mini wheel

1 kg

380,21 kr

380.21 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Get

Vikt

1kg

1kg

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Fasta

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Medium

Majorero

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Majorero

awards

UTMÄRKELSER:

  • 2019-20: Bronze
  • 2018-19: Super Gold
  • 2017-18: Gold
  • 2016-17: Silver
  • World Championship Cheese Contest: 2016 Third Prize in Goat cheese with flavour.
  • awards

    Gourmet Quesos - Best Cheeses of Spain: Gold 2017

    Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Canary-Palmas
    ADDITIONAL CHARACTERISTICS

    ADDITIONAL CHARACTERISTICS:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Med paprikakrydda
  • Mognad: Between 45 and 150 days
  • Mått: 13.5 cm x 13.5 cm x 6.5 cm (high)
  • Semi-cured cheese spread with paprika coating made in the Island of Fuerteventura, Canary Islands, made with milk of Majorera goat breed.

    Slightly ivory-coloured cheese. Creamy, lactic and slightly acidulous flavour with sweet tones of goat's milk, compact paste when cut, creamy texture.

    Queso Majorero was the first goat's cheese with Denomination of Origin (DOP) in Spain back in 1996. This cheese has received numerous national and international awards.

    Semi-cured cheese spread with paprika coating made in the Island of Fuerteventura, Canary Islands, made with milk of Majorera goat breed.

    Slightly ivory-coloured cheese. Creamy, lactic and slightly acidulous flavour with sweet tones of goat's milk, compact paste when cut, creamy texture.

    Queso Majorero was the first goat's cheese with Denomination of Origin (DOP) in Spain back in 1996. This cheese has received numerous national and international awards.

    Pasteurised whole goat's milk from Majorera goat breed, rennet, stabiliser: calcium chloride; lactic ferments, salt, paprika.

    It is a product made from pasteurised Majorero goat's milk to which lactic ferments and rennet are added for coagulation, and to which a coating of paprika is applied at the end of the maturing process.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1712 Kj
    Energivärde (Kcal)
    413 Kcal
    Fett
    33,3 g
    Mättade fetter
    25 g
    Kolhydrater
    2,2 g
    Sockerarter
    1,4 g
    Proteiner
    26 g
    Salt
    1,32 g

    Keep refrigerated ideally between 7º and 10º C.

    Recommendations: Open the package 30 minutes before consumption to air-dry the cheese at room temperature (22ºC).

    Inedible rind.

    Artikelnr: SK03000000074

    Producer: Grupo Ganaderos de Fuerteventura S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Majorero semi-cured goat’s cheese coated with paprika (DOP), mini wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *