Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Majorero halvtorkad getost överdragen med paprika (DOP), minihjul
409,10 kr
Mjölk

Get
Vikt

1kg
Mjölkbehandling
Pastöriserad
Konsistens
Fasta
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Medium

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Majorero

UTMÄRKELSER:

Gourmet Quesos - Best Cheeses of Spain: Gold 2017

Vin/Drycker och Mat:


ADDITIONAL CHARACTERISTICS:
Halvtorkad ost pålägg med paprikaöverdrag gjord på ön Fuerteventura, Kanarieöarna, gjord på mjölk från Majorera-getrasen.
Lätt elfenbensfärgad ost. Krämig, mjölkaktig och lätt syrlig smak med söta toner av getmjölk, kompakt pasta vid skärning, krämig konsistens.
Queso Majorero var den första getosten med ursprungsbeteckning (DOP) i Spanien redan 1996. Denna ost har mottagit många nationella och internationella utmärkelser.
Halvtorkad ost pålägg med paprikaöverdrag gjord på ön Fuerteventura, Kanarieöarna, gjord på mjölk från Majorera-getrasen.
Lätt elfenbensfärgad ost. Krämig, mjölkaktig och lätt syrlig smak med söta toner av getmjölk, kompakt pasta vid skärning, krämig konsistens.
Queso Majorero var den första getosten med ursprungsbeteckning (DOP) i Spanien redan 1996. Denna ost har mottagit många nationella och internationella utmärkelser.
Pasteuriserad hel getmjölk från Majorera getras, löpe, stabilisator: kalciumklorid; mjölksyrafermenter, salt, paprika.
Det är en produkt gjord av pastöriserad Majorero-getmjölk till vilken mjölksyrajäsningar och löpe tillsätts för koagulering, och till vilken ett överdrag av paprika appliceras i slutet av mognaden process.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras helst i kylskåp mellan 7º och 10º C.
Rekommendationer: Öppna förpackningen 30 minuter före konsumtion för att lufttorka osten i rumstemperatur (22ºC).
Oätligt svål .
Producent: Grupo Ganaderos de Fuerteventura SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.