Las Abadías

Ibores DOP cured goat´s cheese, wedge

250 gr

82,43 kr

329,72 kr / kg inkl. moms

Antal: Max. 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Get

Vikt

250g

250g

Mjölkbehandling

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Medium

Ibores

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

Ibores

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Med paprikakrydda
  • Mognad: Minimum of 60 days
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Lätt Vitt: Txakoli
  • Cava Brut Nature
  • Cider
  • Extremadura-Caceres

    Ibores cheese is one of the most emblematic products of Extremadura. As we know it today, it has been produced in the geographical area of the Protected Designation of Origin (DOP) since ancient times.

    It is made with raw goat's milk and is presented in a rind rubbed with paprika. This cheese is characterised by goaty aromas with hints of vegetables and flavours. The paste is ivory-white, semi-hard, with a soft, buttery and moist texture, between friable and elastic, with small, not very abundant and unevenly distributed eyes. The flavour is characteristic, buttery, slightly acidic, slightly spicy and salty, mildly goaty in the aftertaste, and very pleasant on the palate.

    Ibores cheese is one of the most emblematic products of Extremadura. As we know it today, it has been produced in the geographical area of the Protected Designation of Origin (DOP) since ancient times.

    It is made with raw goat's milk and is presented in a rind rubbed with paprika. This cheese is characterised by goaty aromas with hints of vegetables and flavours. The paste is ivory-white, semi-hard, with a soft, buttery and moist texture, between friable and elastic, with small, not very abundant and unevenly distributed eyes. The flavour is characteristic, buttery, slightly acidic, slightly spicy and salty, mildly goaty in the aftertaste, and very pleasant on the palate.

    Raw goat's milk, animal rennet, lactic ferments and salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1514 Kj
    Energivärde (Kcal)
    361 Kcal
    Fett
    31 g
    Mättade fetter
    23 g
    Kolhydrater
    0,73 g
    Sockerarter
    0,01 g
    Proteiner
    20 g
    Salt
    1,2 g

    For optimum conservation, Ibores cheese should ideally be stored between 8º and 13ºC.

    It is also advisable to wrap it in thin transparent plastic to prevent it from drying out, but not too tightly to avoid the formation of mould on the surface.

    For best consumption, it is recommended to take it out of the cold store 1 or 2 hours before consumption, so that it can be tempered, thus favouring its organoleptic characteristics.

    Artikelnr: SK03000000095

    Producer: S.A.T. Quesería de las Villuercas

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Ibores DOP cured goat´s cheese, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *