La Xiquella

Manyac hantverksmjuk koost, minihjul

240 gr

163,64 kr

681,83 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Ko

Vikt

240 gr

Mjölkbehandling

Konsistens

Mjuka

Lagrade

Mjukost
(tierno)

Smak

Mild

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Mjuk
  • Skorpa: Blommig
  • Mognad: 10 days
  • Mått: 10.5 cm diameter x 3 cm height
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Fylligt Vitt: Chardonnay
  • Fylligt Vitt: Rioja Blanco
  • Cava Brut
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Catalonia-Girona

    Ost gjord på rå komjölk från rasen Bruna del Pirineus, med en mjuk pasta och ett blommigt mögligt svål. Den tillverkas i La Xiquella ostfabrik i La Vall d'En Bas (La Garrotxa, Girona) av ostmästaren Oriol Rizo.

    Namnet är ett katalanskt uttryck som används i det traditionella talet för Garrotxa och det vill på något sätt återspegla ostens karaktär betyder Manyac: mjuk, foglig, tillgiven eller öm.

    Produkt känd med Girona Excelente 2016-2017 kvalitetsstämpel för jordbruks- och livsmedelsprodukter. Silvermedalj Diplom i kategorin mjuk koost i den 22:a Pyreneiska hantverksosttävlingen (2016).

    Ost gjord på rå komjölk från rasen Bruna del Pirineus, med en mjuk pasta och ett blommigt mögligt svål. Den tillverkas i La Xiquella ostfabrik i La Vall d'En Bas (La Garrotxa, Girona) av ostmästaren Oriol Rizo.

    Namnet är ett katalanskt uttryck som används i det traditionella talet för Garrotxa och det vill på något sätt återspegla ostens karaktär betyder Manyac: mjuk, foglig, tillgiven eller öm.

    Produkt känd med Girona Excelente 2016-2017 kvalitetsstämpel för jordbruks- och livsmedelsprodukter. Silvermedalj Diplom i kategorin mjuk koost i den 22:a Pyreneiska hantverksosttävlingen (2016).

    Rå komjölk, startkulturer, salt, löpe.

    Förvara helst kylt mellan 1º och 4º C.

    Rekommenderas att konsumeras i rumstemperatur. Ta ut ur kylen minst 30 minuter före konsumtion.

    Artikelnr: SK03000000194

    Producent: La Xiquella de la Vall d´en Bas

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.