La Trashumancia

Pata de Mulo artisan cured sheep´s cheese, wedge

Approx. 275 gr

97,83 kr

355,75 kr / kg inkl. moms

Slut på lagret - Tillgänglighet ännu inte känd

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

Approx. 275 gr

Mjölkbehandling

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Djärv

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig
  • Mognad: Minimum of 6 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Castille-Leon

    Made from raw sheep's milk. Pata de mulo is the name given to cheeses with an oval / cylinder shape, in this case characteristic of several places in the north of Spain. In this case, from Santiago Millas, Leon. Produced using traditional methods, La Trashumancia guarantees a limited production to preserve the quality of this wonderful cheese.

    This artisan cheese is creamy, with an intense and pleasant flavour. With a rough rind. It is made with pure sheep's milk and is matured for 6 months. It has a yellowish flesh, with little hole, tight, mature but not strong and very surprising. These cheeses are moulded by hand, using a cloth or gauze and rolling them on a table to obtain their tubular shape.

    It comes vacuum-packed in a Pata de Mulo horizontally cut wedge format of approx. 275 gr.

    Made from raw sheep's milk. Pata de mulo is the name given to cheeses with an oval / cylinder shape, in this case characteristic of several places in the north of Spain. In this case, from Santiago Millas, Leon. Produced using traditional methods, La Trashumancia guarantees a limited production to preserve the quality of this wonderful cheese.

    This artisan cheese is creamy, with an intense and pleasant flavour. With a rough rind. It is made with pure sheep's milk and is matured for 6 months. It has a yellowish flesh, with little hole, tight, mature but not strong and very surprising. These cheeses are moulded by hand, using a cloth or gauze and rolling them on a table to obtain their tubular shape.

    It comes vacuum-packed in a Pata de Mulo horizontally cut wedge format of approx. 275 gr.

    Raw sheep´s milk, salt, animal rennet and lysozyme (egg derivative).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1828 Kj
    Energivärde (Kcal)
    437 Kcal
    Fett
    35,7 g
    Mättade fetter
    24 g
    Kolhydrater
    4,3 g
    Sockerarter
    4,3 g
    Proteiner
    24,7 g
    Salt
    1,6 g

    Ideally, keep refrigerated between 10º and 12º C.

    Artikelnr: SK03000000129

    Producer: La Moldera Real, S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Pata de Mulo artisan cured sheep´s cheese, wedge”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *