La Trashumancia

Pata de Mulo hantverkstorkad fårost, klyft

Ca. 350 g

160,27 kr

457,91 kr / kg inkl. moms

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

Approx. 350 g

Mjölkbehandling

Konsistens

Fasta

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Djärv

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Naturlig
  • Mognad: Minimum of 6 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Castille-Leon

    Ca. 350 g kilbit av La Trashumancia Pata de Mulo hantverksbottnad rå fårost, från staden Santiago Millas (Leon), Kastilien och Leon.

    Tillverkad av rå fårmjölk. Pata de mulo är namnet på ostar med en oval/cylinderform, i detta fall karakteristisk för flera platser i norra Spanien. I det här fallet från Santiago Millas, Leon. Tillverkad med traditionella metoder garanterar La Trashumancia en begränsad produktion för att bevara kvaliteten på denna underbara ost.

    Denna hantverksost är krämig, med en intensiv och behaglig smak. Med en grov svål. Den är gjord på ren fårmjölk och är lagrad i 6 månader. Den har ett gulaktigt kött, med litet hål, tätt, mogen men inte stark och mycket överraskande. Dessa ostar formas för hand, med en trasa eller gasväv och rullar dem på ett bord för att få sin rörformade form.

    Den kommer vakuumförpackad i ett Pata de Mulo horisontellt skuret kilformat på ca. 350 g.

    Ca. 350 g kilbit av La Trashumancia Pata de Mulo hantverksbottnad rå fårost, från staden Santiago Millas (Leon), Kastilien och Leon.

    Tillverkad av rå fårmjölk. Pata de mulo är namnet på ostar med en oval/cylinderform, i detta fall karakteristisk för flera platser i norra Spanien. I det här fallet från Santiago Millas, Leon. Tillverkad med traditionella metoder garanterar La Trashumancia en begränsad produktion för att bevara kvaliteten på denna underbara ost.

    Denna hantverksost är krämig, med en intensiv och behaglig smak. Med en grov svål. Den är gjord på ren fårmjölk och är lagrad i 6 månader. Den har ett gulaktigt kött, med litet hål, tätt, mogen men inte stark och mycket överraskande. Dessa ostar formas för hand, med en trasa eller gasväv och rullar dem på ett bord för att få sin rörformade form.

    Den kommer vakuumförpackad i ett Pata de Mulo horisontellt skuret kilformat på ca. 350 g.

    Rå fårmjölk, salt, löpe och lysozym (äggderivat).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1828 Kj
    Energivärde (Kcal)
    437 Kcal
    Fett
    35,7 g
    Mättade fetter
    24 g
    Kolhydrater
    4,3 g
    Sockerarter
    4,3 g
    Proteiner
    24,7 g
    Salt
    1,6 g

    Förvara helst i kylskåp mellan 10º och 12º C.

    Artikelnr: SK03000000129

    Producent: La Moldera Real, SL

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.