La Cleda

Semicurat artisan semi-cured sheep´s cheese, wheel

350 gr
Glutenfritt

233,11 kr

666.03 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

350g

350g

Mjölkbehandling

Konsistens

Fasta

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Mild

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Pressad
  • Skorpa: Blommig
  • Mognad: 2 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Catalonia-Barcelona

    Made from raw sheep's milk. It is an aromatic cheese, with a milky flavour, slightly spicy and slippery on the palate. The interior is slightly yellowish. And the rind is covered with natural fungus, flowery skin.

    Made by La Cleda cheese factory in Canovelles (Barcelona). Made by Dolores Calmet and Jordi Pujades.

    Pressed paste cheese with a brushed, flowery skin. It is matured for a short period of 2 months. Cylindrical in shape and made from Assaf sheep. The semi-matured cheese is both soft and intense, with a supple texture and a grainy texture. The raw milk gives the cheese its unique character. The salt enhances the round, broad and characteristic sheep's milk aspect.

    Made from raw sheep's milk. It is an aromatic cheese, with a milky flavour, slightly spicy and slippery on the palate. The interior is slightly yellowish. And the rind is covered with natural fungus, flowery skin.

    Made by La Cleda cheese factory in Canovelles (Barcelona). Made by Dolores Calmet and Jordi Pujades.

    Pressed paste cheese with a brushed, flowery skin. It is matured for a short period of 2 months. Cylindrical in shape and made from Assaf sheep. The semi-matured cheese is both soft and intense, with a supple texture and a grainy texture. The raw milk gives the cheese its unique character. The salt enhances the round, broad and characteristic sheep's milk aspect.

    Raw sheep's milk, lactic ferments, rennet and salt.

    Ideally, keep refrigerated between 4º and 8º C.

    Artikelnr: SK03000000189

    Producer: Formatgeria La Cleda (La Cleda, SCP)

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Semicurat artisan semi-cured sheep´s cheese, wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *