Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Queso de la Serena (DOP) traditionell fårost, hjul
368,61 kr
Mjölk
Får
Vikt
800g
Mjölkbehandling
Rå
Konsistens
Halvmjuka
Lagrade
Halvmogen
(semicurado)
Smak
Medium
Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
La Serena
UTMÄRKELSER:
Vin/Drycker och Mat:
Små mjuk pastaost eller kaka gjord av obehandlad mjölk från merinofår med en mognadstid på mer än 60 dagar. Flytande i krämig konsistens, mild smak och bitter eftersmak producerad av växtrötterna. Tillverkad i Villafranca de los Barros. Badajoz, Extremadura.
Textur: Flytande till krämig pasta, med ojämnt fördelade glänsande ögon. Färg: Mycket glänsande elfenbensvit. Smak: Smidig och väldigt personlig. Något syrligt med en explosion av örtsmaker och en elegant bitter eftersmak producerad av löpe som används. Arom: Intensiv och stark. Svål: Tunn och spröd, vaxgul eller ockra till färgen. Släta sidor och omkretsyta med vikten av mognadsstödet eller bandaget.
Små mjuk pastaost eller kaka gjord av obehandlad mjölk från merinofår med en mognadstid på mer än 60 dagar. Flytande i krämig konsistens, mild smak och bitter eftersmak producerad av växtrötterna. Tillverkad i Villafranca de los Barros. Badajoz, Extremadura.
Textur: Flytande till krämig pasta, med ojämnt fördelade glänsande ögon. Färg: Mycket glänsande elfenbensvit. Smak: Smidig och väldigt personlig. Något syrligt med en explosion av örtsmaker och en elegant bitter eftersmak producerad av löpe som används. Arom: Intensiv och stark. Svål: Tunn och spröd, vaxgul eller ockra till färgen. Släta sidor och omkretsyta med vikten av mognadsstödet eller bandaget.
Rå merinofårmjölk, vegetabiliskt löpe, salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvara helst i kylskåp mellan 4º och 8º C.
Ideal konsumtionstemperatur: mellan 18º och 22º C.
Producent: Quesería Tierra de Barros SL
Recensioner
Det finns inga recensioner än.