Cancho Roano

Queso de la Serena (DOP) traditional sheep´s cheese, wheel

800 gr

333,97 kr

408,74 kr / kg inkl. moms

Antal: Max. 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

800g

800g

Mjölkbehandling

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Halvmogen
(semicurado)

Smak

Medium

La Serena

Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):

La Serena

awards

UTMÄRKELSER:

  • 2013 Super Gold
  • 2016: Bronze
  • extra information

    YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Halvmjuk
  • Skorpa: Tvättad
  • Mognad: 60 days
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Vitt: Albariño (Albarinho)
  • Lätt Vitt: Sauvignon Blanc
  • Fylligt Vitt: Chardonnay
  • Fylligt Vitt: Rioja Blanco
  • Cava Brut
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Extremadura-Badajoz

    Small soft paste cheese or cake made from raw milk from merino sheep with a time of more than 60 days maturity. Liquefied in creamy texture, mild flavour and bitter aftertaste produced by the plant roots. Made in Villafranca de los Barros. Badajoz, Extremadura.

    Texture: Liquefied to creamy paste, with unevenly distributed shiny eyes. Colour: Very shiny ivory white. Taste: Smooth and very personal. Somewhat acidic with an explosion of herbal flavours and an elegant bitter aftertaste produced by the rennet used. Aroma: Intense and strong. Rind: Thin and brittle, waxy yellow or ochre in colour. Smooth sides and perimeter surface with the importance of the ripening support or bandage.

    Small soft paste cheese or cake made from raw milk from merino sheep with a time of more than 60 days maturity. Liquefied in creamy texture, mild flavour and bitter aftertaste produced by the plant roots. Made in Villafranca de los Barros. Badajoz, Extremadura.

    Texture: Liquefied to creamy paste, with unevenly distributed shiny eyes. Colour: Very shiny ivory white. Taste: Smooth and very personal. Somewhat acidic with an explosion of herbal flavours and an elegant bitter aftertaste produced by the rennet used. Aroma: Intense and strong. Rind: Thin and brittle, waxy yellow or ochre in colour. Smooth sides and perimeter surface with the importance of the ripening support or bandage.

    Raw merino sheep's milk, vegetable rennet, salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1627 Kj
    Energivärde (Kcal)
    389 Kcal
    Fett
    33 g
    Mättade fetter
    19 g
    Kolhydrater
    3 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    21 g
    Salt
    0,74 g

    Ideally, keep refrigerated between 4º and 8º C.

    Ideal consumption temperature: between 18º and 22º C.

    Artikelnr: SK03000000106

    Producer: Quesería Tierra de Barros S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Queso de la Serena (DOP) traditional sheep´s cheese, wheel”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *