Asturlesa

Patamulo artisan sheep´s cheese, whole piece

1,5 kg

358,26 kr

238.84 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 1

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Mjölk

Milk type

Får

Vikt

1,5kg

1,5kg

Mjölkbehandling

Pastöriserad

Konsistens

Halvmjuka

Lagrade

Lagrad
(Curado)

Smak

Djärv

extra information

YTTERLIGARE EGENSKAPER:

  • Ostmassa: Halvmjuk
  • Skorpa: Naturlig
  • Mognad: Between 3 and 6 months
  • Drinks pairing

    Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Fylligt Rött: Rioja Reserva
  • Lätt Vitt: Verdejo
  • Cava
  • Castille-Leon

    Cheese made from pasteurised sheep's milk obtained from Leon farms.

    The practice of grazing, combining dry pastures with the varied vegetation of the Vega del Esla and the nearby mountains, gives this cheese a special bouquet.

    Matured in a temperature and humidity-controlled chamber for more than three months during which the master cheesemaker pampers and cares for the cheese by turning it over and brushing it with olive oil, to keep it soft until it reaches its optimum consistency, the outstanding flavour and pleasant aroma of good sheep's cheese

    Cheese made from pasteurised sheep's milk obtained from Leon farms.

    The practice of grazing, combining dry pastures with the varied vegetation of the Vega del Esla and the nearby mountains, gives this cheese a special bouquet.

    Matured in a temperature and humidity-controlled chamber for more than three months during which the master cheesemaker pampers and cares for the cheese by turning it over and brushing it with olive oil, to keep it soft until it reaches its optimum consistency, the outstanding flavour and pleasant aroma of good sheep's cheese

    Sheep's milk, lactic ferments, egg lysozyme, rennet and salt.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1755 Kj
    Energivärde (Kcal)
    420 Kcal
    Fett
    35,5 g
    Mättade fetter
    28 g
    Kolhydrater
    Less than 0,5 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    25 g
    Salt
    1,6 g

    Ideally, keep refrigerated between 10º and 12º C.

    Artikelnr: SK03000000128

    Producer: Arturlesa Central Quesera S.A.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Patamulo artisan sheep´s cheese, whole piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *