Señorío de Montanera

Coppa de Bellota 100% Ibérica (acorn-fed), from Extremadura, piece

Approx. 475 gr
Glutenfritt Laktosfritt

419,97 kr

884.15 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Coppa

VARIETY

de Bellota 100% Ibérico

Ras

Iberico de Bellota Gris

Iberico de Bellota Gris

Vikt

Approx. 475 gr

Approx. 475 gr

KROPPSDEL

duck

Producent

Señorío de Montanera

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Extremadura-Badajoz

    Approx. 475 gr piece of Señorío de Montanera´s Coppa de Bellota 100% Ibérica (acorn-fed), from Badajoz (Extremadura), vacuum sealed in premium packaging.

    The Señorío de Montanera acorn-fed Ibérico coppa is made with the exquisite meat that surrounds the presa, traditionally called cabecera or cabecero de lomo. It is made using seasonings and spices typical of the ancient slaughterhouses of Extremadura.

    The name 'coppa' for a traditional product of Extremadura, 'cabecero de lomo', comes from the name of its Italian counterpart. The innovation in the traditional preparation of the recipe, using the highest quality purebred Ibérico raw material, results in an Ibérico product of exceptional flavour and texture. Its marbled appearance, sculpted with the pinkish-coloured fat infiltrated from the muscle, gives it a very characteristic chiselled appearance. Its exceptional juiciness causes it to melt in the mouth, filling the palate with nuances when the spices of its seasoning are released in contact with the taste.

    Approx. 475 gr piece of Señorío de Montanera´s Coppa de Bellota 100% Ibérica (acorn-fed), from Badajoz (Extremadura), vacuum sealed in premium packaging.

    The Señorío de Montanera acorn-fed Ibérico coppa is made with the exquisite meat that surrounds the presa, traditionally called cabecera or cabecero de lomo. It is made using seasonings and spices typical of the ancient slaughterhouses of Extremadura.

    The name 'coppa' for a traditional product of Extremadura, 'cabecero de lomo', comes from the name of its Italian counterpart. The innovation in the traditional preparation of the recipe, using the highest quality purebred Ibérico raw material, results in an Ibérico product of exceptional flavour and texture. Its marbled appearance, sculpted with the pinkish-coloured fat infiltrated from the muscle, gives it a very characteristic chiselled appearance. Its exceptional juiciness causes it to melt in the mouth, filling the palate with nuances when the spices of its seasoning are released in contact with the taste.

    Cured Iberico Pork collar (210g/100g), salt, paprika, spices and spice extracts, dextrose, preservatives: (E252 and E250), and antioxidant (E301).

    Inedible casing, remove before eating.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1953 Kj
    Energivärde (Kcal)
    472 Kcal
    Fett
    41,8 g
    Mättade fetter
    13,5 g
    Kolhydrater
    Less than 0,5 g
    Sockerarter
    0 g
    Proteiner
    23,9 g
    Salt
    3,5 g

    Keep refrigerated, ideally between 0º C and 7º C.

    Inedible casing, remove before eating.

    Open the vacuum container for 15 minutes before consumption. After consumption, keep the remaining product in its original packaging at refrigerated conditions. When starting a new cut, remove the first slice.

    The ideal consumption temperature is between 18 and 24 ºC.

    Artikelnr: SK02000000289

    Producer: Señorío de Montanera, S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Coppa de Bellota 100% Ibérica (acorn-fed), from Extremadura, piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *