Mayoral (La Pirenaica)

Secallona extra, från Huesca, 2 st

2 x 175 gr

95,20 kr

272,00 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

Typ

Secallona

VARIETY

Traditional from Huesca

Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)

Duroc & Blanco (Vitgris)

Vikt

350g

350g

KROPPSDEL

duck

Producent

Mayoral (La Pirenaica)

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Grenache (Garnacha)
  • Medel Rött: Tempranillo
  • Medel Rött: Rioja crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Aragon-Huesca

    2 stycken på 175 gr vardera av Mayoral Secallona extra från Huesca, Aragon, i en vakuumförseglad förpackning.

    Secallona är en typisk pyrenéisk korv i nordöstra Spanien, främst Aragon och Katalonien. Det varierar något från ett område till ett annat, men det är främst gjort med magert fläsk och fläsktarm, kombinerat med kryddorna i varje hus. När korven väl är fylld får den stå och stelna långsamt i vårt torkrum. Under torkningsprocessen handhackas korvarna en efter en för att ge dem det oregelbundna utseendet. Det kalla, torra klimatet i Pyrenéerna gör resten.

    Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.

    2 stycken på 175 gr vardera av Mayoral Secallona extra från Huesca, Aragon, i en vakuumförseglad förpackning.

    Secallona är en typisk pyrenéisk korv i nordöstra Spanien, främst Aragon och Katalonien. Det varierar något från ett område till ett annat, men det är främst gjort med magert fläsk och fläsktarm, kombinerat med kryddorna i varje hus. När korven väl är fylld får den stå och stelna långsamt i vårt torkrum. Under torkningsprocessen handhackas korvarna en efter en för att ge dem det oregelbundna utseendet. Det kalla, torra klimatet i Pyrenéerna gör resten.

    Borgmästare: Baserat i Somontano de Barbastro, Huesca, grundades det vid foten av Pyrenéerna 1950 för att producera grisköttsprodukter. Sedan dess har de fortsatt det arbete som började för tre generationer sedan, med att behålla de gamla recepten och hemligheterna kring tillverkningen och härdningsprocessen av dessa traditionella produkter. Denna hantverksproduktion kompletteras med ett noggrant urval av råvaror, samt införandet av ny teknik och kvalitetscertifikat.

    Malt fläsk, salt, majsstärkelse, glukossirap, kryddor, aromämnen, stabiliseringsmedel (E-451), antioxidanter (E-331, E-301), konserveringsmedel (E-250, E-252), färgämnen (E-252). -120), naturligt fläsktarm.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1706 Kj
    Energivärde (Kcal)
    411 Kcal
    Fett
    31,4 g
    Mättade fetter
    11,3 g
    Kolhydrater
    7,5 g
    Sockerarter
    1,9 g
    Proteiner
    24,5 g
    Salt
    3,1 g

    Förvaras på en sval och torr plats.

    Artikelnr: SK02000000104

    Producent: Pirenaica del Jamón, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.