Martiko

Jamón de Pato curado (cured duck ham), Ibérico recipe, from Navarre, pre-sliced

40 gr

73,70 kr

1 842,50 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Duck Ham

VARIETY

Ibérico recipe

Ras

Anka

Anka

Vikt

40 gr

40 gr

KROPPSDEL

duck

Producent

Martiko

Navarre

40 gr pre-sliced in 20-22 slices of Martiko´s Jamón de Pato curado (cured duck ham), Ibérico recipe, from the town of Lesaka (Navarre), in vacuum-sealed packaging.

Duck ham comes from duck breast that has been dried using the same technology as Ibérico ham: temperature, humidity and salt level control, a touch of spices, many hours of drying, a quality raw material, and the result is this Martiko duck ham. A masterpiece of gastronomy. In this format, it has been added spices such as paprika and oregano.

Especially suitable for salads, centerpieces, side dishes, or garnishes.

If you wish to taste the duck ham in all its splendor, we recommend opening the package 10 minutes before serving so that the product can transpire and enjoy all the aroma and flavor that characterize it.

40 gr pre-sliced in 20-22 slices of Martiko´s Jamón de Pato curado (cured duck ham), Ibérico recipe, from the town of Lesaka (Navarre), in vacuum-sealed packaging.

Duck ham comes from duck breast that has been dried using the same technology as Ibérico ham: temperature, humidity and salt level control, a touch of spices, many hours of drying, a quality raw material, and the result is this Martiko duck ham. A masterpiece of gastronomy. In this format, it has been added spices such as paprika and oregano.

Especially suitable for salads, centerpieces, side dishes, or garnishes.

If you wish to taste the duck ham in all its splendor, we recommend opening the package 10 minutes before serving so that the product can transpire and enjoy all the aroma and flavor that characterize it.

Duck breast, salt, smoked paprika (0.2%), dextrose, spices, flavor, oregano (0.12%), antioxidant (E-301) and preservatives (E-250 and E-252).

Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

Energivärde (Kj)
1998 Kj
Energivärde (Kcal)
482 Kcal
Fett
42 g
Mättade fetter
14 g
Kolhydrater
1,1 g
Sockerarter
1 g
Proteiner
25 g
Salt
4 g

Keep refrigerated, ideally between 3º and 5º C.

Once opened, finish its consumption within 5 days.

If you wish to taste the duck ham in all its splendor, we recommend opening the package 10 minutes before serving so that the product can transpire and enjoy all the aroma and flavor that characterize it.

Artikelnr: SK02000000313

Producer: Conservas Martiko, S.A.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Jamón de Pato curado (cured duck ham), Ibérico recipe, from Navarre, pre-sliced”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *