Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Jamón de Pato cured (torkad ankskinka), Ibérico recept, från Navarra, förskivad
92,66 kr
Typ
Duck Ham
VARIETY
Ibérico recipe
Ras

Anka
Vikt

40 gr
KROPPSDEL

Producent
Martiko

40 gr förskivade i 20-22 skivor av Martikos Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), Ibérico-recept, från staden Lesaka (Navarra), i vakuumförseglad förpackning.
Ankskinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som Ibéricoskinka: temperatur, fuktighet och saltnivåkontroll, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara, och resultatet är denna Martiko-anka skinka. Ett mästerverk av gastronomi. I det här formatet har den tillsatts kryddor som paprika och oregano.
Särskilt lämplig för sallader, tillbehör, tillbehör eller garnering.
Om du vill smaka på ankskinkan. i all sin prakt rekommenderar vi att du öppnar förpackningen 10 minuter före servering så att produkten kan svänga ut och njuta av all doft och smak som kännetecknar den.
40 gr förskivade i 20-22 skivor av Martikos Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), Ibérico-recept, från staden Lesaka (Navarra), i vakuumförseglad förpackning.
Ankskinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som Ibéricoskinka: temperatur, fuktighet och saltnivåkontroll, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara, och resultatet är denna Martiko-anka skinka. Ett mästerverk av gastronomi. I det här formatet har den tillsatts kryddor som paprika och oregano.
Särskilt lämplig för sallader, tillbehör, tillbehör eller garnering.
Om du vill smaka på ankskinkan. i all sin prakt rekommenderar vi att du öppnar förpackningen 10 minuter före servering så att produkten kan svänga ut och njuta av all doft och smak som kännetecknar den.
Ankbröst, salt, rökt paprika (0,2 %), dextros, kryddor, arom, oregano (0,12 %), antioxidant (E-301) och konserveringsmedel (E-250 och E-252).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 3º och 5º C.
När den öppnats, avsluta konsumtionen inom 5 dagar.
Om du vill smaka på ankskinkan i all sin prakt, vi rekommenderar att du öppnar förpackningen 10 minuter före servering så att produkten kan svänga ut och njuta av all arom och smak som kännetecknar den.
Producent: Conservas Martiko, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.