Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), från Navarra, i skivor
137,23 kr
Typ
Ankskinka
VARIETY
Torkad
Ras


Anka
Vikt


100g
KROPPSDEL


Producent
Martiko


100g förskivad i 37-38 skivor av Martiko Jamón de Pato curado (torkad ankskinka) från Lesaka (Navarra), i vakuumförpackning.
Ankskinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som iberisk skinka: kontroll av temperatur, fuktighet och saltnivå, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara och resultatet är denna Martiko ankskinka.
Särskilt lämplig för sallader, mittpunkter, tillbehör eller garneringar.
100g förskivad i 37-38 skivor av Martiko Jamón de Pato curado (torkad ankskinka) från Lesaka (Navarra), i vakuumförpackning.
Ankskinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som iberisk skinka: kontroll av temperatur, fuktighet och saltnivå, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara och resultatet är denna Martiko ankskinka.
Särskilt lämplig för sallader, mittpunkter, tillbehör eller garneringar.
Ankbröst, salt, dextros, arom, antioxidant (E-301), kryddor, konserveringsmedel (E-25 och E-252).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 3º och 5º C.
Efter öppnandet ska den konsumeras inom 5 dagar.
Om du vill smaka ankskinkan i all sin prakt rekommenderar vi att du öppnar förpackningen 10 minuter före servering så att produkten kan transpirera och njuta av all den arom och smak som kännetecknar den.
Producent: Conservas Martiko, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.