Farcedo

Morcilla Patatera Ibérica, from Extremadura, sarta piece

300 gr
Glutenfritt Laktosfritt

49,84 kr

166.13 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Morcilla

VARIETY

Patatera Ibérica (Sarta)

Ras

Iberico de Cebo Gris

Iberico de Cebo Gris

Vikt

300g

300g

KROPPSDEL

duck

Producent

Farcedo

awards

UTMÄRKELSER:

International Taste & Quality Institute (Brussels) 2016 Superior Taste Award: 2 Stars

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Shiraz (Syrah)
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Extremadura-Badajoz

    Approx. 300 gr sarta piece of Farcedo´s Morcilla Patatera Ibérica, from Hornachos (Badajoz), Extremadura, in flow packaging.

    Traditional sausage from Extremadura and one of the most emblematic of Farcedo, made mainly with minced Ibérico pork belly, marinated with spicy paprika from La Vera, common salt, garlic and boiled potatoes from Extremadura. Its colour is red and its flavour is mild. In Extremadura and some parts of Spain this product is also known as 'morcilla patatera', although it is not made with blood. It matures in natural drying sheds until it reaches its optimum curing point.

    This product received the International 'Superior Taste' award in 2016 in recognition of its taste and quality.

    Approx. 300 gr sarta piece of Farcedo´s Morcilla Patatera Ibérica, from Hornachos (Badajoz), Extremadura, in flow packaging.

    Traditional sausage from Extremadura and one of the most emblematic of Farcedo, made mainly with minced Ibérico pork belly, marinated with spicy paprika from La Vera, common salt, garlic and boiled potatoes from Extremadura. Its colour is red and its flavour is mild. In Extremadura and some parts of Spain this product is also known as 'morcilla patatera', although it is not made with blood. It matures in natural drying sheds until it reaches its optimum curing point.

    This product received the International 'Superior Taste' award in 2016 in recognition of its taste and quality.

    Ibérico pork belly, potatoes, paprika (pimentón de la Vera), salt, natural spices, dextrose, preservatives (E-252, E-250), antioxidants (E-331iii, E-301, E-307) and colouring (E-120).

    It does not contain pork blood.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    2476 Kj
    Energivärde (Kcal)
    592 Kcal
    Fett
    56,5 g
    Mättade fetter
    28,1 g
    Kolhydrater
    8,6 g
    Sockerarter
    0,2 g
    Proteiner
    12,2 g
    Salt
    0,8 g

    Keep refrigerated below 14º C, ideally between 2º and 6º C.

    Artikelnr: SK02000000235

    Producer: Embutidos Farcedo, S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Morcilla Patatera Ibérica, from Extremadura, sarta piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *