Cecina de vacuno (lätt rökt nötkött), från Leon, skivad i halva
95,80 kr
Typ
Cecina
VARIETY
Från Leon
Ras


Ko
Vikt


100g
KROPPSDEL


Producent
Cecinas Pablo


UTMÄRKELSER:
Great Taste award 2019: 3 stjärnor


Vin/Drycker och Mat:


100g Cecinas Pablo´s Cecina de vacuno (lätt rökt nötkött), lätt rökt med ek, från staden Astorga (León), Kastilien och León, i vakuumförpackning.
Skärs i halva skivor för att underlätta konsumtion i tapas och förrättningar.
I den här produkten kommer den skivade cecina i en 100 g-bricka, vakuumförpackad med hjälp av skin-systemet, vilket ger bästa möjliga bevarande och presentation av produkten och minsta möjliga förlust av arom och smak. Varje skiva har en skivseparator som gör det lättare att skilja skivorna från varandra.
När de bästa bitarna av oxbenet väl har valts ut saltas de försiktigt på traditionellt sätt i högen. När de är färdiga tvättas de för att avlägsna ytsaltet och går vidare till sedimenteringsprocessen, där vi lyckas få saltet att tränga in långsamt och homogent och avlägsna ytvattnet.
Därefter följer en längre torkningsprocess och en naturlig rökning av bitarna, med hjälp av ek- eller stenekträ. Efter den lätta rökningen mognar bitarna långsamt i källaren, där deras karakteristiska arom och smak gradvis uppnås och avrundas.
100g Cecinas Pablo´s Cecina de vacuno (lätt rökt nötkött), lätt rökt med ek, från staden Astorga (León), Kastilien och León, i vakuumförpackning.
Skärs i halva skivor för att underlätta konsumtion i tapas och förrättningar.
I den här produkten kommer den skivade cecina i en 100 g-bricka, vakuumförpackad med hjälp av skin-systemet, vilket ger bästa möjliga bevarande och presentation av produkten och minsta möjliga förlust av arom och smak. Varje skiva har en skivseparator som gör det lättare att skilja skivorna från varandra.
När de bästa bitarna av oxbenet väl har valts ut saltas de försiktigt på traditionellt sätt i högen. När de är färdiga tvättas de för att avlägsna ytsaltet och går vidare till sedimenteringsprocessen, där vi lyckas få saltet att tränga in långsamt och homogent och avlägsna ytvattnet.
Därefter följer en längre torkningsprocess och en naturlig rökning av bitarna, med hjälp av ek- eller stenekträ. Efter den lätta rökningen mognar bitarna långsamt i källaren, där deras karakteristiska arom och smak gradvis uppnås och avrundas.
Rökta och torkade köttbitar av nötkött (180 gram nötkött per 100 gram färdig produkt) och salt.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Keep refrigerated, ideally between 4° and 8° C.
For best taste, open the packaging 10 minutes before consumption.
Once opened, it is recommended to be consumed within 15 days.
Producent: Cecinas Pablo, S.A.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.