Salchichón de Vic (IGP), pre-sliced
78,04 kr
Skickas normalt inom 48 timmar

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.
Typ
Salchichon
VARIETY
Från Vic
(IGP)
Ras


Duroc & Blanco (Vitgris)
Vikt


80g
KROPPSDEL


Producent
Casa Riera Ordeix


Skyddad Ursprungsbeteckning (DOP / IGP):
Salchichón de Vic (Barcelona)


UTMÄRKELSER:
Coq D´Or 2015


Vin/Drycker och Mat:


Casa Riera Ordeix Salchichón de Vic (IGP), pre-sliced 80 gr in a vacuum-packed in envelope
The Vic Salchichón by Casa Riera Ordeix is a natural product, made from premium cuts of female pork: ham, belly and lean, minced with sea salt and black pepper, and stuffed in a natural casing.
The Vic Salchichón is cured traditionally in louvred wooden chambers, benefitting from the special Vic climate, in Catalonia. This process allows to product cure slowly and it lasts from three to six months depending on size of each piece and the weather.
The natural drying process gives it an inimitable aroma. This product is distinguished by its colour, texture and flavour. It is a genuine product with Protected Geographical Indication (IGP) since 2002, retaining the experience of over 166 years of history.
Casa Riera Ordeix Salchichón de Vic (IGP), pre-sliced 80 gr in a vacuum-packed in envelope
The Vic Salchichón by Casa Riera Ordeix is a natural product, made from premium cuts of female pork: ham, belly and lean, minced with sea salt and black pepper, and stuffed in a natural casing.
The Vic Salchichón is cured traditionally in louvred wooden chambers, benefitting from the special Vic climate, in Catalonia. This process allows to product cure slowly and it lasts from three to six months depending on size of each piece and the weather.
The natural drying process gives it an inimitable aroma. This product is distinguished by its colour, texture and flavour. It is a genuine product with Protected Geographical Indication (IGP) since 2002, retaining the experience of over 166 years of history.
Pork (made with 166g of Spanish pork per 100g of finished product), salt, black pepper and preservative: potassium nitrate.
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Keep refrigerated.
Producer: Casa Riera Ordeix S.A.
Salchichón de Vic (IGP), pre-sliced
78,04 kr
Skickas normalt inom 48 timmar



Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.
Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.
Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.


Letar du efter något annat?
Berätta för oss vilken produkt från Spanien du saknar så skickar vi den till dig inom 7 dagar (vanligtvis).
Berätta för oss
Recensioner
Det finns inga recensioner än.