Carlit

Bakat fläskleverbröd med boletus, från La Cerdanya, färdigskivat

100 gr
Glutenfritt

47,00 kr

470,00 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Pan Montañés

VARIETY

With Boletus

Ras

Duroc & Blanco (Vitgris)

Duroc & Blanco (Vitgris)

Vikt

100g

100g

KROPPSDEL

duck

Producent

Carlit

awards

UTMÄRKELSER:

Great Taste award: Gold 2000 - 1 Star

Food Pairing Suggestions

Mat och Vin/Drycker:

  • Salad
  • Bread
  • Catalonia-Girona

    100 gr färdigskivad av Carlits Pan Montañés al horno con boletus (bakat fläskleverbröd med boletus), från staden Puigcerdá, i Cerdanya-regionen i Girona, Katalonien. I vakuumförseglad förpackning.

    Pan Montañés eller Pa de Fetge (leverbröd) är en variant av den berömda franska paté de campagne, nära kopplad till La Cerdanya, varifrån den har spridit sig till andra regioner i Pyreneerna. Även om fläskslaktarna i La Cerdanya exporterade det när de emigrerade till områdena i Pre-Pyrénées, vill Carlit återhämta sina rötter och föra tillbaka leverbröd till La Cerdanya. Carlitsa leverbröd behåller sina morföräldrars traditionella och originella metoder och recept.

    La Cerdanya leverbröd kan ätas som förrätt, som korv till en smörgås och som ett perfekt komplement till varma sallader.

    100 gr färdigskivad av Carlits Pan Montañés al horno con boletus (bakat fläskleverbröd med boletus), från staden Puigcerdá, i Cerdanya-regionen i Girona, Katalonien. I vakuumförseglad förpackning.

    Pan Montañés eller Pa de Fetge (leverbröd) är en variant av den berömda franska paté de campagne, nära kopplad till La Cerdanya, varifrån den har spridit sig till andra regioner i Pyreneerna. Även om fläskslaktarna i La Cerdanya exporterade det när de emigrerade till områdena i Pre-Pyrénées, vill Carlit återhämta sina rötter och föra tillbaka leverbröd till La Cerdanya. Carlitsa leverbröd behåller sina morföräldrars traditionella och originella metoder och recept.

    La Cerdanya leverbröd kan ätas som förrätt, som korv till en smörgås och som ett perfekt komplement till varma sallader.

    Fläskkött och -lever, mjölk, ägg, boletus (4 %), salt, potatisstärkelse, kryddor, vitlök, antioxidant (E-301) och konserveringsmedel (E-250).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1402 Kj
    Energivärde (Kcal)
    330 Kcal
    Fett
    28 g
    Mättade fetter
    10,2 g
    Kolhydrater
    5,7 g
    Sockerarter
    1,7 g
    Proteiner
    13,8 g
    Salt
    1,8 g

    Förvaras i kylskåp, helst mellan 0º och 5º C.

    För bästa smak, öppna förpackningen 5 minuter före konsumtion.

    Artikelnr: SK02000000317

    Producent: Artesanies Carlit, SA

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.