Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Duck Magret cured, från La Cerdanya (Girona), förskivad
108,33 kr
Typ
Duck Magret
VARIETY
Cured (duck ham)
Ras

Anka
Vikt

50g
KROPPSDEL

Producent
Carlit

Mat och Vin/Drycker:

50 gr färdigskivad av Carlits Anka Magret, från staden Puigcerdá, i Cerdanya-regionen i Girona, Katalonien. I vakuumförseglad förpackning.
Ankans smak, intensiv men mjuk på samma gång, väcker minnen från berg, lugn och bra natur. Carlit väljer ut ankor som växer i det fria för att göra de bästa magreterna.
Både för er som är gourmeter och för er som inte gillar anka tillagad på annat sätt, vi utmanar er att prova Carlits magret. Du kommer att känna en liten bit av vår Cerdanya i munnen! Korsning av fransk genetik, mycket rustik och motståndskraftig.
Ankan är tre veckor inomhus tills den får plymen, sedan går den utomhus, där den kommer att vara i 9 veckor mer och äta majs två gånger om dagen. Efter 9 veckor kommer ankan tillbaka inomhus för slutgödning, även den med 100 % majs. Ankans tillväxtprocess påskyndas inte.
När vi har fått ankskinkan färsk lägger vi den i de naturliga torkrummen där skinkan ska stå i 4 veckor med en naturlig torkprocess. När den har bottnat går den till skivnings- och förpackningslinjerna.
Den är utmärkt till sallader eller som skinka till tapas.
50 gr färdigskivad av Carlits Anka Magret, från staden Puigcerdá, i Cerdanya-regionen i Girona, Katalonien. I vakuumförseglad förpackning.
Ankans smak, intensiv men mjuk på samma gång, väcker minnen från berg, lugn och bra natur. Carlit väljer ut ankor som växer i det fria för att göra de bästa magreterna.
Både för er som är gourmeter och för er som inte gillar anka tillagad på annat sätt, vi utmanar er att prova Carlits magret. Du kommer att känna en liten bit av vår Cerdanya i munnen! Korsning av fransk genetik, mycket rustik och motståndskraftig.
Ankan är tre veckor inomhus tills den får plymen, sedan går den utomhus, där den kommer att vara i 9 veckor mer och äta majs två gånger om dagen. Efter 9 veckor kommer ankan tillbaka inomhus för slutgödning, även den med 100 % majs. Ankans tillväxtprocess påskyndas inte.
När vi har fått ankskinkan färsk lägger vi den i de naturliga torkrummen där skinkan ska stå i 4 veckor med en naturlig torkprocess. När den har bottnat går den till skivnings- och förpackningslinjerna.
Den är utmärkt till sallader eller som skinka till tapas.
Ankbröst, salt, socker, peppar och konserveringsmedel (natriumnitrit och natriumnitrat).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 0º och 7º C.
För bästa smak, öppna förpackningen 5 minuter före konsumtion.
Producent: Artesanies Carlit, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.