Can Company

Sobrasada of Mallorca, traditional semi-rizada de cerdo negro (black pig), piece

350 gr
Glutenfritt Free-range

217,38 kr

809,49 kr / kg inkl. moms

Antal: Max. 2

Skickas normalt inom 24 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Sobrasada

VARIETY

Traditional cerdo negro

Ras

Iberico de Cebo Gris

Iberico de Cebo Gris

Vikt

350g

350g

KROPPSDEL

duck

Producent

Can Company

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Shiraz (Syrah)
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Food Pairing Suggestions

    Mat och Vin/Drycker:

  • Toast, bread
  • Balearic

    Sobrasada of Mallorca Semi-rizada is a cured sausage, made from fresh black and white pork meat, well minced, mixed with salt, a touch of black pepper and paprika Tap de Cortí which gives it its characteristic red color and particular flavour aroma.

    This spectacular sausage is made from selected meat from the black pigs raised under free-ranging conditions in Can Company fincas. It is seasoned precisely with the so-called paprika Tap de Cortí, the result of grinding the pepper variety Tap de Cortí. Can Company also grows this typical Majorcan pepper variety in their finca and it gives the sobrasada a bright red pigmentation. It is usually gently dried for three to four months. This typical sausage of the Majorcan gastronomy can be consumed as desired and even used to season all kinds of dishes.

    Sobrasada of Mallorca Semi-rizada is a cured sausage, made from fresh black and white pork meat, well minced, mixed with salt, a touch of black pepper and paprika Tap de Cortí which gives it its characteristic red color and particular flavour aroma.

    This spectacular sausage is made from selected meat from the black pigs raised under free-ranging conditions in Can Company fincas. It is seasoned precisely with the so-called paprika Tap de Cortí, the result of grinding the pepper variety Tap de Cortí. Can Company also grows this typical Majorcan pepper variety in their finca and it gives the sobrasada a bright red pigmentation. It is usually gently dried for three to four months. This typical sausage of the Majorcan gastronomy can be consumed as desired and even used to season all kinds of dishes.

    Pork bacon (antioxidants E-320, E-321), lean pork, Tap De Cortí paprika, salt, spices and natural pork casing.

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    2400 Kj
    Energivärde (Kcal)
    582 Kcal
    Fett
    58 g
    Mättade fetter
    23 g
    Kolhydrater
    2,3 g
    Sockerarter
    1,3 g
    Proteiner
    12 g
    Salt
    2,4 g

    Store in dry and cool place.

    Product ready to eat without the need for any additional cooking process.

    Artikelnr: SK02000000155

    Producer: Can Company

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Sobrasada of Mallorca, traditional semi-rizada de cerdo negro (black pig), piece”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *