Blázquez

Cured Loin (lomo) of 50% Ibérico de cebo pig, from Guijuelo, Salamanca, pre-sliced

100 gr
Glutenfritt

105,53 kr

928,00 kr / kg inkl. moms

Antal: Max 3

Skickas normalt inom 48 timmar

ice icon

Produkt för kylkedja
Kräver expressfrakt året runt.

Garanterat färskt till din dörr. Den här produkten är lättförstörbar och kräver expressfrakt för att säkerställa att den kommer fram fräsch och god. Vi förpackar lättfördärvliga livsmedel optimalt med vakuumförsegling och temperaturkontrollerade förpackningar som innehåller 100 % återvinningsbart kraftpapper som värmeisolering och 100 % återvinningsbara giftfria kylgelpaket, som läggs till vid behov beroende på produkten och månadens temperatur, vilket håller livsmedlen vid lämplig kall temperatur i upp till 48 timmar.

Observera: För att undvika att din beställning blir kvar i transporten under helgen skickas beställningar med lättfördärvliga livsmedel som görs efter kl. 12.00 (middagstid) på torsdagar på måndag följande vecka.

(Läs mer ... )

Typ

Lomo

VARIETY

Traditionell med paprika

Ras

Iberico de Cebo Gris

Iberico de Cebo Gris

Vikt

100g

100g

KROPPSDEL

duck

Producent

Blázquez

Drinks Pairing

Vin/Drycker och Mat:

  • Lätt Rött: Pinot Noir
  • Medel Rött: Ribera del Duero
  • Medel Rött: Rioja Crianza
  • Fylligt Rött: Cabernet Sauvignon
  • Cava Brut Nature
  • Starkvin: Sherry Manzanilla
  • Castille-Salamanca

    Blázquez cured loin (lomo) of cebo de campo 50% Ibérico pig, from Guijuelo, Salamanca, 100 gr pre-sliced in vacuum sealing packaging.

    It follows a natural curing process over six months, resulting in a unique sausage in flavour and unparalleled quality.

    After a strict selection of the muscular pieces of our specimens; the meat is marinated and stuffed in intestine.

    Blázquez cured loin (lomo) of cebo de campo 50% Ibérico pig, from Guijuelo, Salamanca, 100 gr pre-sliced in vacuum sealing packaging.

    It follows a natural curing process over six months, resulting in a unique sausage in flavour and unparalleled quality.

    After a strict selection of the muscular pieces of our specimens; the meat is marinated and stuffed in intestine.

    Pork loin 50% Ibérico breed, salt, paprika, dextrose, sugar, spices, preservatives (E-250 and E-252), and antioxidant (E-301).

    Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):

    Energivärde (Kj)
    1829 Kj
    Energivärde (Kcal)
    437 Kcal
    Fett
    23,1 g
    Mättade fetter
    6,6 g
    Kolhydrater
    Less than 1 g
    Sockerarter
    Less than 0,5 g
    Proteiner
    41 g
    Salt
    3,47 g

    Keep refrigerated.

    For the best flavour and aroma, it should be served at an ambient temperature.

    Artikelnr: SK02000000128

    Producer: Jamones Ibéricos Blázquez, S.L.

    Recensioner

    Det finns inga recensioner än.

    Bli först med att recensera ”Cured Loin (lomo) of 50% Ibérico de cebo pig, from Guijuelo, Salamanca, pre-sliced”

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *