Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), från Navarra, färdigskivad
147,61 kr
Typ
Duck Ham
VARIETY
Cured
Ras
Anka
Vikt
100g
KROPPSDEL
Producent
Martiko
100 gr förskivade i 37-38 skivor av Martikos Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), från staden Lesaka (Navarra), i vakuumförseglad förpackning.
Anka. skinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som iberisk skinka: temperatur, fuktighet och saltnivåkontroll, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara och resultatet är denna Martiko ankskinka.
Särskilt lämplig för sallader, mitten, sidorätter eller garnering.
100 gr förskivade i 37-38 skivor av Martikos Jamón de Pato curado (torkad ankskinka), från staden Lesaka (Navarra), i vakuumförseglad förpackning.
Anka. skinka kommer från ankbröst som har torkats med samma teknik som iberisk skinka: temperatur, fuktighet och saltnivåkontroll, en touch av kryddor, många timmars torkning, en kvalitetsråvara och resultatet är denna Martiko ankskinka.
Särskilt lämplig för sallader, mitten, sidorätter eller garnering.
Ankbröst, salt, dextros, arom, antioxidant (E-301), kryddor, konserveringsmedel (E-25 och E-252).
Genomsnittliga näringsvärden per 100 ml/g. % har beräknats baserat på referensintaget för en genomsnittlig vuxen (8400 Kj / 2000 Kcal):
Förvaras i kylskåp, helst mellan 3º och 5º C.
När den öppnats, avsluta konsumtionen inom 5 dagar.
Om du vill smaka på ankskinkan i all sin prakt, vi rekommenderar att du öppnar förpackningen 10 minuter före servering så att produkten kan svänga ut och njuta av all arom och smak som kännetecknar den.
Producent: Conservas Martiko, SA
Recensioner
Det finns inga recensioner än.